20 / 05 / 2024

Sir Jonathan Ive

Sir Jonathan Ive

Tüm dünyada büyük satış rakamlarına ulaşan iPhone telefonlarının şeklini belirleyen İngiliz tasarımcı Sir Jonathan Ive, San Fransisco’nun en gözde yeri “Golden Coast”ta kralları bile kıskandıracak bir ev aldı.

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jonathan Mann ve Muhammed Yasin Örücü ortaklığında kuruldu.

Led Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Led Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Cemil Sir tarafından kuruldu.

İzmir Çiğli'deki iki hazine arazisi 106.5 milyon TL'ye satıldı!

İzmir Balatçık Mahallesi'nde hazineye ait olan iki arazi 106 milyon 500 bin TL'ye Ataseven İnşaat Sanay ive Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; Panaroma İzmir projesini yapan firma enerji ve RES yatırımlarıyla biliniyor.

Kripto paralar küresel bir finans krizi çıkarabilir!

İngiltere Merkez Bankası’nın (Bank of England) başkan yardımcısı Sir Jon Cunliffe, kripto paraların değerinde sıfırı görecek büyük bir çöküşün “kesinlikle makul bir senaryo” olduğuna vurgu yaptı. 

Jonathan Oringer ve Talia Oringer Hamptons'taki evlerini 52 milyon dolara satıyor!

Shutterstock kurucusu Jonathan Oringer ve eşi Talia Oringer, Hamptons'ta yer alan 2 dönümlük arazideki evlerini 52 milyon dolar bedelle satıyor. Çift, 6 ay önce de Miami’den 42 milyon dolara ev satın almıştı.

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şenses tarafından kuruldu.

Mersin Büyükşehir Temmuz ayı Meclisi'nde kira konusu görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, su faturalarının 3 ay süreyle ertelenmes ive Büyükşehir’in kiracısı olan esnafın kira borçlarının 3 ay ertelenmesi için meclis kararı gerektiğini, Temmuz ayı meclisinde bu konuları gündeme getireceklerini söyledi.

3e1s Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3e1s Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sir tarafından kuruldu. 

Yeni Zelanda'dan Şanlıurfa'ya okul projesi!

Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Jonathan Andrew Curr, Şanlıurfa'da sığınmacı çocuklar için okul inşaatına başlayacaklarını belirtti. Curr, okul için anlaşmanın son aşamaya taşındığını söyledi.

Avrupa İmar Bankası, Türkiye Varlık Fonu şirketleriyle çalışacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Sir Suma Chakrabarti, Türkiye Varlık Fonu (TVF) ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyerek, Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki şirketlerle çalışabileceklerini belirtti.

Sir Williams Lyons'un evi 30 yıldır boş!

Jaguar arabalarının kurucularından Sir Williams Lyons evi yaklaşık 30 yıldır boş bir şekilde duruyor. İşte o evden görüntüler...

Türk Akımı'nda imzalar Ekim'de atılacak!

Oxford Enerji Enstitüsü Gaz Araştırma Bölümü Başkanı Prof. Jonathan Stern "Türk Akımı'nda başlangıçta Türkiye'nin faydalanacağı tek bir hat olacak. İki hat inşa edilecekse bu AB ile mevzuat anlaşmasını gerektirir." dedi.

New York’taki Türkevi binasının yıkımına yaz aylarında başlanacak!

New York’ta yapılacak ‘Türkevi’nin projesinin mimarlarından Jonathan Stark, projenin son durumunu anlattı. Stark, eski ‘Türkevi’ binasının yıkımına yaz aylarında başlanacağını ve yeni binanın inşaatının bir buçuk yıl süreceğini söyledi.

Sir Jonathan Ive Haberi

Sir Jonathan Ive

10 milyon sterlin (yaklaşık 30 milyon lira) değerindeki saray yavrusu ev Apple firmasının endüstriyel tasarımdan sorumlu başkan yardımcılığını yürüten Ive’ın bu görevden ayrılacağı yönündeki dedikoduları da bastırdı.


Geçen Mayıs ayında “Şövalyelik” ünvanı alan Ive’ın yeni evi San Fransisco Körfezi’nde Golden Gate Köprüsü ve Alcatraz Adası’nın muhteşem manzarasına bakıyor.


675 bin metrekare genişliğe sahip malikane altı yatak odası, sekiz banyo, meşe ağacından dev kütüphane, altı şömine, spor salonu, gurme mutfağı, sadece çalışanlar için iki müştemilattan oluşuyor.


44 yaşındaki Ive, ilk olarak kasa ve monitörün birleştiği iMac tasarımıyla adını duyurdu.


Ardından iPod, iPhone ve iPad gibi cihazların tasarımlarında önemli rol...