11 / 05 / 2024

Şirin Sezer Keller Williams danışmanlık

Şirin Sezer Keller Williams danışmanlık

Günümüzde Keller Williams markasıyla işbirliği içerisinde lüks konut alımı ve satımı konusunda danışmanlık hizmeti vermekte olan Şirin Sezer kimdir? Şirin Sezer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şirin Sezer..

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

26 TL'de sabit kalmaya çalışan doların geleceği dip ve zirve rakam belli oldu! Uzman Şirin Sarı peş peşe açıkladı

Para piyasaları uzmaı Şirin sarı doların 26 TL'de sabit kalmaya çalıştığını belirterek, doların geleceği dip ve zirve rakamı açıkladı.

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Askerler tarafından kuruldu.

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Hakan Erata tarafından kuruldu.

Asgari ücrete zam oranı belli oluyor! 5 bin 880 TL mi olacak? Emre Şirin anlattı

ENA Strateji Kurucusu ve Finans Uzmanı Emre Şirin, asgari ücrete yapılacak ara zamma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomist Şirin Sarı'dan altın yatırımcılarına kritik uyarı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı, altına yatırım yapmayı düşünen vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Adem Şirin ve Mehmet Şirin ortaklığında kuruldu.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Kahraman Sezer tarafından kuruldu.

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Alev Sezer tarafından kuruldu.

Şirin Sezer Keller Williams danışmanlık Haberi

Şirin Sezer Keller Williams danışmanlık

Şirin Sezer kimdir?

Şirin Sezer, 1982 yılında Mersin’de doğdu. Sırasıyla Tarsus Amerikan Koleji’ni, Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nü ve Marmara Üniversitesi Uluslararsı İşletmecilik Bölümü’nü bitirdi. İş hayatına aile şirketi olan ve halen faaliyet gösteren MDS Eğitim ve Danışmanlık’da başladı. 


KOBİ’ler, Türkiye Şeker Fabrikaları, uluslararası lojistik firmaları ve gıda fabrikalarında yönetim sistemleri konusunda hizmet verdi. Sonrasında Yıldırım Holding A.Ş. ve Canovate A.Ş.’de çalıştı. 


Bu süre boyunca gayrimenkul sektöründe 400,000 m2 üzerinde inşaat alanına sahip farklı projelerde yatırım, geliştirme ve satış konularında hizmet verdi. Gayrimenkul sektörü dışında yeme-içme, limancılık ve finans konularında şirket içi projelerde yer aldı.


Günümüzde Keller Williams markasıyla işbirliği içerisinde lüks konut alımı ve satımı konusunda danışmanlık hizmeti...