02 / 10 / 2024

Şirinevler

Şirinevler

Şirinevler’deki üstgeçitte insan seli. Metro, metrobüs, otobüs ve minibüs yolcuları aynı köprüyü kullanmak zorunda kaldığından ortalık mahşer yerine dönüyor. Geçitte yaya trafiği kilitleniyor

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi 150 milyon sermaye bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şirinevler Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şirinevler Şubesi bugün Bahçelievler'de 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Bahçelievler Şirinevler Meydan Düzenleme Projesi imar planı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Şirinevler Meydan Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

İstanbul'da yan yatan bir bina tahliye edildi, 2 binada hasar oluştu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Marmara Denizi'nde meydana gelen depremin ardından Şirinevler'de yan yatan bir binanın tahliye edildiğini, Sultangazi ve Eyüp'te iki binada hasar oluştuğunu açıkladı...

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tasarruf Organizasyon ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün Bahçelievlerde'de açıldı.

Şirinevler Haberi

Şirinevler

Günün her saati tıklım tıkış bir üst geçit. Özellikle de işe gidiş ve dönüş saatlerinde. Hafta sonları ise mahşer yerinden farksız. Peki nedir bu izdihamın nedeni? Dört farklı yön için tek bir geçit olması!


Yani metro, metrobüs, otobüs ve minibüs duraklarına gitmek isteyen vatandaşlar aynı üst geçidi kullanıyor. Hal böyle olunca da geçit tıkanıp kalıyor. 


Polis müdahale etti


Keşmekeşin hiç eksik olmadığı bu geçitte, hafta sonu öyle bir yoğunluk vardı ki akıllara zarar! 


İnsan seli nedeniyle geçit kilitlenip kaldı, kimse adım bile atamadı. Haliyle sinirler gerildi, kavga gürültü gırla gitti. Köprüdeki düğüm çözülmeyince olaya polis el koydu. Ekipler köprünün üzerinde kordon oluşturdu ve yayaları yönlendirmeye çalıştı gelin görün ki bu çabalar da çözüm olmadı. Vatandaşın köprüyü geçmesi dakikalar sürdü. Yaklaşık yarım saatlik mücadelenin...