16 / 05 / 2024

Şirintepe Mahallesi Merkez Sokak

Şirintepe Mahallesi Merkez Sokak

8 bin metrekare alana sahip olacak tesisin içerisinde sentetik çim saha, basketbol sahası, kapalı spor salonu ve sosyal alanlar yer alacak.

Gaziosmanpaşa'nın 3 ilçesinin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Merkez Mahallesi ve Küçükköy Mahallesi'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Antalya Kumluca'da imar parsellerinin uygulaması iptal edildi!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi merkez imar parselleri için imar çapı, ruhsat ve iskan işlemlerinin durdurulduğunu dile getirdi.

İzmit Şirintepe'ye yeni park!

Şimdiye kadar 200'den fazla yeni parkın yapıldığı İzmit’teki park seferberliği devam ediyor. İzmit Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi’ne yeni bir park yapılıyor.

Eskişehir Şirintepe Spor Merkezi açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi spor merkezilerine bir yenisini daha ekledi. Şirintepe Mahallesi Bursa Caddesi üzerinde bulunan ‘Şirintepe Spor Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Erzincan İnönü Mahallesi'nde kaldırımlar yenileniyor!

Erzincan Belediyesi, İnönü Mahallesi 3. ve 5. Sokaklarda kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ''İnönü Mahallesi Merkez Çarşısı 3. ve 5. Sokaklarda gerçekleştirdiğimiz kaldırım çalışmasının akabinde, Milli Egemenlik Bulvarında refüj yenileme çalışması

İzmit Şirintepe'deki metruk bina yıkıldı!

Şirintepe Mahallesi’nde görüntü kirliliği oluşturulan eski bir yapı İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yıkıldı. Müyesser Sertel ve hissedarlarına ait binanın yıkımı iş makinası yardımıyla gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi Şirintepe Mahallesi'nde Kur'an Kursu açıldı!

MELİKGAZİ ilçesi Şirintepe Mahallesi'nde Osman-Nimet Alan çiftinin katkılarıyla belediye tarafından yaptırılan Kur'an kursu, törenle hizmete açıldı.

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Duygun ve Haluk Duygun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

Eminbey İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminbey İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Menderes Tutal ve Yasin Turan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi, Merkez Caddesi'nde kuruldu.

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Aslıhan Aksu ve Bilgehan Aksu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Cami Sokak'ta kuruldu.

Şirintepe Mahallesi Merkez Sokak Haberi

Şirintepe Mahallesi Merkez Sokak

Temeli atıldı

Şirintepe Mahallesi Merkez Sokakta yapılacak olan tesisin açılış törenine yoğun bir katılım vardı. Vatandaşların ilgi gösterdiği törende Tepebaşı Belediyesi'nin verdiği hizmetlerden oluşan kısa bir film gösterimi sunuldu. Tepebaşı Belediyesi’nin kazandırdığı tesisin temel atma töreninde konuşan Başkan Ahmet Ataç, “Ben önce hekim sonra belediye başkanıyım. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ilk amacımız” dedi.


Büyük yatırım

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 2009'dan bu yana bölgedeki spor hareketleri adına önemli bir gün olduğunun altını çizerek , “Bu salon bölgede 100 bin kişiye hitap edecek konumda. Şirintepe mahallemiz de Eskişehir'in en büyük mahallelerinden bir tanesi. Daha önce çocuklarımız için ağız ve diş sağlığı merkezini açmıştık. Bu süreçte 16-17 bin çocuğumuzun tedavisini bitirdik” dedi.


Çocuklar geleceğimiz

Ataç, “Çocuklar bizim geleceğimiz ve onların sağlığı bizim açımızdan çok önemli....