06 / 05 / 2024

şirintepe mahallesi mimsin

şirintepe mahallesi mimsin

Kayseri Melikgazi Belediyesi olarak birçok ilçenin muhtelif semtlerine 112 sağlık merkezi için yer tahsisi yaptıklarını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, Mim-Sin Bölgesinde 112 Acil Müdahale Hizmeti için bina inşa ettiklerini bildirdi...

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

İzmit Şirintepe'ye yeni park!

Şimdiye kadar 200'den fazla yeni parkın yapıldığı İzmit’teki park seferberliği devam ediyor. İzmit Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi’ne yeni bir park yapılıyor.

Eskişehir Şirintepe Spor Merkezi açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi spor merkezilerine bir yenisini daha ekledi. Şirintepe Mahallesi Bursa Caddesi üzerinde bulunan ‘Şirintepe Spor Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

İzmit Şirintepe'deki metruk bina yıkıldı!

Şirintepe Mahallesi’nde görüntü kirliliği oluşturulan eski bir yapı İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yıkıldı. Müyesser Sertel ve hissedarlarına ait binanın yıkımı iş makinası yardımıyla gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi Şirintepe Mahallesi'nde Kur'an Kursu açıldı!

MELİKGAZİ ilçesi Şirintepe Mahallesi'nde Osman-Nimet Alan çiftinin katkılarıyla belediye tarafından yaptırılan Kur'an kursu, törenle hizmete açıldı.

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Duygun ve Haluk Duygun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

Uslusan İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Metal Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uslusan İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Metal Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Uslu tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Gümüşhane Caddesi'nde kuruldu.

Güzeldere Mahalle Konağı açıldı!

Kağıthane Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği yatırımlar kapsamında Şirintepe Mahallesi Güzeldere Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi, törene Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhan Kuzu da katıldı...

Melikgazi Necmettin Erbakan Parkı yarın açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 40.000 m² alan üzerindeki çok amaçlı ve büyük ölçekli Prof.Dr.Necmettin Erbakan Parkı’nın düzenlenen tören ile hizmete sunulacağını söyledi.

Palmyra İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palmyra İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Khır Al Arnous ve Salah Alarnous ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Erzurum'da yol genişletme ve tretuvar çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, cadde ve bulvar genişletme çalışmalarına devam ediyor. Şirintepe Mahallesi Dobruca Sokak'ta yol genişletme ve tretuvar çalışmalarına başladı.

Melikgazi Mimarsinan'da büyük ölçekli park çalışmaları devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde bulunan ve ıslah projesi sonrasında 40.000 m2 alan üzerinde çok amaçlı ve büyük ölçekli park çalışmasının devam ettiğini söyledi.

şirintepe mahallesi mimsin Haberi

şirintepe mahallesi mimsin


Kayseri Melikgazi Belediyesi olarak birçok ilçenin muhtelif semtlerine 112 sağlık merkezi için yer tahsisi yaptıklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Mim-Sin Bölgesinde semt halkının isteği üzerine 112 Acil Müdahale Hizmeti için bina inşa ettiklerini bildirdi.


200 m2 oturma alanına sahip 112 sağlık merkezinin zemin+1 kat olmak üzere inşa edildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, semt sağlık 112 acil müdahale merkezlerin çok önemli olduğunu halk sağlığı için bu merkezlerin mutlaka artırılması gerektiğini belirtti.


Karacaoğlu, Mim-Sin ve İldem bölgelerine olmak üzere 3 ayrı semtte 112 Acil Sağlık Merkezi için bina tahsis ettiklerini kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:


“ Halk ve Çevre sağlına büyük önem veriyoruz. Sağlık yönündeki çalışma ve yatırımlarımızın bunların birer kanıtıdır. Mim-Sin Bölgesine daha önce 112...