21 / 05 / 2024

Şirintepe

Şirintepe

Eskişehir Şirintepe'ye sosyal tesis geliyor. AK Parti grubundan Tuncer Köküer, yapılanaplan değişikliğinin plan hiyerarşisine uymadığını ve önce 1/5000'lik İmar planı yapılması gerektiğini söyleyerek itiraz etti.

Şirintepe mahallesi asfaltlanıyor!

Şirintepe Mahalesinde yer alan MİM-SİN Konutları ile Yavuzselim mahallesi arasında yer alan yolda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını şu anda 1 caddc ile 4 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi

İstanbul'da 739 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Kağıthane Belediyesi 92 metrekarelik arsayı satıyor!

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane Şirintepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

O ilde 5 taksit fırsatıyla 24 arsa satılıyor! 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Bitlis ili Güroymak Belediye Başkanlığı, Bitlis ili, Güroymak ilçesi, Şirintepe, Barış ve Bağlar mahallelerinde yer alan 24 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve arsaların fiyatları...

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmit'te yapılması planlanan liman projesinin ÇED süreci sona erdi!

İzmit Şirintepe ve Cumhuriyet Mahallesi sınırlarında yapılması planlanan liman projesinde ÇED süreci sona erdi. İzmit Belediyesi ve mahallinin itirazları onaylandı...

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

İzmit Şirintepe'ye yeni park!

Şimdiye kadar 200'den fazla yeni parkın yapıldığı İzmit’teki park seferberliği devam ediyor. İzmit Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi’ne yeni bir park yapılıyor.

Eskişehir Şirintepe Spor Merkezi açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi spor merkezilerine bir yenisini daha ekledi. Şirintepe Mahallesi Bursa Caddesi üzerinde bulunan ‘Şirintepe Spor Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

İzmit Şirintepe'deki metruk bina yıkıldı!

Şirintepe Mahallesi’nde görüntü kirliliği oluşturulan eski bir yapı İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yıkıldı. Müyesser Sertel ve hissedarlarına ait binanın yıkımı iş makinası yardımıyla gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi Şirintepe Mahallesi'nde Kur'an Kursu açıldı!

MELİKGAZİ ilçesi Şirintepe Mahallesi'nde Osman-Nimet Alan çiftinin katkılarıyla belediye tarafından yaptırılan Kur'an kursu, törenle hizmete açıldı.

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Duygun ve Haluk Duygun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

Uslusan İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Metal Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uslusan İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Metal Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Uslu tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Gümüşhane Caddesi'nde kuruldu.

Kağıthane Şirintepe Mahalle Konağı açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Güzeldere Mahalle Konağı düzenlenen törenle açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da yapımı tamamlanan merkezin Kağıthanelilere önemli hizmetler sunacağını söyledi.

Şirintepe Haberi

Şirintepe

TEPEBAŞI Belediyesi Meclisinde Şinntepe Mahallesi'nde 24 dönümlük bir alanda sosyal altyapı tesisi yapılması gündeme geldi. AK Parti grubundan Tuncer Köküer, yapılanaplan değişikliğinin plan hiyerarşisine uymadığını ve önce 1/5000'lik İmar planı yapılması gerektiğini söyleyerek itiraz etti.Şirintepe'ye yapılacak sosyal altyapı tesisi hakkmda bilgi veren CHP'li Meclis üyesi Erdoğan Aydoğmuş ise "Spor ve sosyal tesisi Şinntepe Mahallesi Alınca Caddesi cephesine yapılacak. Toplam 24 dönümlük arazi üzerine büyük bir kompleks yapılacak. İçinde kapalı spor tesisi, açık futbol sahası, voleybol, basketbol sahaları olacak. Çok amaçlı salonlarda kültürel faaliyetler gerçekleştirilecek" dedi. 

Konu AK Partili meclis üyelerinin red oyu vermesi ile oy çokluğu ile kabul edildi.


2...