25 / 07 / 2024

Sirius gömme rezervuar paneli

Sirius gömme rezervuar paneli

VitrA, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF’ten 3 ödül birden aldı

Sirius Florida'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünü yeni bir yatırım modeliyle hareketlendirmeyi hedefleyen Sirius Yapı, uygun ödeme koşullarıyla ortak tapulu, kira garantili bir yatırım fırsatı için düğmeye bastı.

İnşaat sektörünün gözü düşük faizli kredide! Kredi muslukları açılırsa sektör canlanacak!

Konut satışlarının geçtiğimiz seneye göre yüzde 50 düştüğünü dile getiren Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, sektörün hareketlenmesi için uygun faizli kredi imkanı sunulması ve KDV oranlarında düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi.

Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Pırlantada dev fırsat! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Sirius pırlanta Kadınlar gününe özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Teştaş pırlanta yüzüklerde sevgililer günü indirimi! Bu fırsatı kaçırmayın! Sirius Pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

En popüler yüzüklerden biri olan tektaş pırlanta yüzüklerde Sirius Pırlanta indirim başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın! Sirius Pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

İşte Selena Gomez'in muhteşem evi!

Selena Gomez, California’dan ev aldı. Ev için 2.25 milyon dolar ödeyen Gomez ‘in evinde kubbe tavanlı evde geniş gömme dolaplar, dört banyo, dört yatak odası, tenis kortu bulunuyor

Ideal Standard sessiz gömme rezervuarları ile banyodaki yerini alıyor!

Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor. Geliştirdiği ürünlerle sektöre liderlik eden Ideal Standard, fısıltıdan bile daha az ses şiddetine sahip gömme rezervuarları ile banyolardaki yerini alıyor.

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Daireleri genişletip satışları uçuruyor!

Alman Hafele, inovasyon ve Ar-Ge gücü ile konutların metrekarelerini büyütüyor. Örneğin 42 metrekare bir daire, gömme mutfakla veya duvar içine sürgülü kapılarla 74 metrekareye yükselebiliyor.

Banyolarda gömme rezervuar devrimi!

Son kullanıcıların yüzde 90’ı banyosunun temiz ve hijyenik olmasına yüzde 60’ı ise ferah ve iç açısı olmasını dikkat ediyor.

Kırklareli Karahalil'e su deposu yapılıyor!

Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, beldede yapımına başlanan içme suyu şebekesi inşaatı çalışmaları kapsamında gömme su deposunun yapımının çalışmalarının başlatıldığını söyledi.

Geberit ile banyolarda işlevsellik ve estetik bir arada!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Sirius gömme rezervuar paneli Haberi

Sirius gömme rezervuar paneli

Ürün tasarımında mükemmelliğin sembolü kabul edilen iF’ten, VitrA’ya 3 ödül birden...


VitrA, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF’ten 3 ödül birden aldı. VitrA’nın Balance karo serisi, yeni Water Jewels çanak lavaboları ve Sirius gömme rezervuar paneli, “iF Product Design Award 2013” ödülüne layık görüldü. VitrA tasarım ekibinin imzasını taşıyan ürünler; malzeme seçimi, çevreye etki, işlevsellik, ergonomi, marka değeri gibi kriterlerle değerlendirildi. VitrA’nın ürünleri, bugüne kadar EDIDA, Good Design, PlusX, Red Dot ve Wallpaper gibi dünyaca ünlü tasarım ödüllerini almaya hak kazandı.


iF Product Design Ödülünü Alan VitrA Ürünleri


Kabartma deseniyle mekanlara 3. boyutun zenginliğini katan karoserisi Balance, VitrA Karo tasarım ekibinden Tuba Karaduman’un imzasını taşıyor. 25x70 cm ebatındaki karolar, koyudan açığa uzanan degrade renkleriyle, duvarlarda...