03 / 05 / 2024

sirius town kundu

sirius town kundu

Denize 250 metre mesafede yükselen Sirius Town Pınarlar Grup imzası taşıyor...

Antalya Belek ve Kundu arası yeni yol yapılıyor!

G20 Zirvesi öncesi Antalya'nın iki turizm cenneti Kundu ve Belek'i 6.5 kilometrelik yeni bir yolla birbirine bağlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kundu- EXP0 2016 arasında yeni bir yol daha açıyor.

Krea Sirius Gayrimenkul'den Beyoğlu'na 100 milyon dolarlık yatırım!

Krea Sirius Gayrimenkul, Tomtom Garden projesiyle Beyoğlu'ndaki Tomtom Mahallesi'ne 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Şirket, 18 bin metrekare alanda 150'ye yaknı konut, 25 ticari alan ve üç ofisten oluşan projeyi önümüzdeki iki yılda bitirmeyi planlıy

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Ahsanullah Azımı, Khosraw Faız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar, İstoç Ticaret Merkezi Mahallesi'nde kuruldu.

Kundu-Belek yolunun temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın iki turizm cenneti; Aksu ve Belek'i birleştirecek yeni yol çalışmasının temeli törenle atıldı. Başkan Türel, Kundu ve Belek arası ulaşımı 4 dakikaya düşürecek yolu, devamında EXPO'ya bağlayacaklannı söyledi.

Kundu-Belek yolu 4 dakikaya düşüyor!

Kundu-Belek güzergahını 4 dakikaya düşüren yolun temel atma töreninde konuşan Başkan Türel, “Antalya için fırsat döneminin kapıları sonuna kadar açılmıştır” dedi.

Kundu-Belek yolunun temeli atıldı!

Aksu ve Belek’i birleştirecek yeni yol çalışmasının temeli törenle atıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kundu ve Belek arası ulaşımı 4 dakikaya düşürecek yolu, devamında EXPO’ya bağlayacaklarını söyledi.

Belek ve Kundu’ya G-20 ayarı!

Kasım ayında Obama ve Putin başta olmak üzere dünya liderlerinin katılacağı zirvenin yapılacağı jandarma bölgesi Belek ve Kundu’nun asayiş ve kamu güvenliği polise emanet edildi

İksir Resort Town’da Doğanın Hediyeleri paneli düzenlendi!

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, ‘Doğanın Hediyeleri’ konulu panel geçtiğimiz günlerde düzenlendi.

İksir Resort Town’a, Çevre Dostu Sertifikası verildi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’na ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

EXPO-Kundu-Belek yolu 30 Ekim'de açılıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara sözünü verdiği EXPO-Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Başkan Türel Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düşürecek yolun 30 Ekim tarihinde açılması için talimat verdi.

Antalya Kundu Belek yolu ne zaman tamamlanacak?

Büyüksehir Belediye Baskanı Türel, Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düsürecek yolu yakın takibe aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel'in 29 Agustos 2014 tarihinde Aksululara müjdesini verdigi Kundu-Belek yolu tamamlandı

Kundu-Belek arasına 16 kilometre yol yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel: "Antalya tarihinin en önemli projelerinden EXPO-Kundu arasına 12 kilometre, Kundu-Belek arasına ise 4,5 kilometre olmak üzere 16,5 kilometrelik yol yapılacak" dedi.

Art Town konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Uptown İncek "Art Town" projesi ile konut sahipleri sanatla iç içe olabilecekler.

sirius town kundu Haberi

sirius town kundu


Antalya-Lara 'da Pınarlar Grup imzası ile inşa edilen olan Sirius Town 'da satışlar 1 ay sonra başlayacak. Proje 42 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükseliyor.



Konutların yanı sıra ticari ünitelerinde yer alacağı Sirius Town denize 250 metre mesafede bulunuyor. Projenin teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.



324 konuttan meydana gelen Antalya Sirius Town 'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer alması planlanıyor.



25 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Sirius Town kapsamındaki konutlar 6. kattan itibaren deniz manzarasına sahip olacak.



Pınarlar Grup Sirius Town 'da; rent-a-car merkezi, kapalı ve açık otopark alanları, 24 saat güvenlik, spor tesisleri, yüzme havuzu, tenis kortları, basketbol, voleybol ve mini futbol...