05 / 05 / 2024

Sirkeci Meydanı arsa fiyatları

Sirkeci Meydanı arsa fiyatları

İstanbul'un Sirkeci Meydanı, 1975 yılında yılında arsa satış rekoruna ev sahipliği yaptı... Sirkeci'deki 135 metrekarelik arsa metrekaresi 100 bin liradan 11 milyon TL'ye satılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış'ın o haberi..

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın, hodri meydan. Kuralım komisyonu araştıralım, kaç Katarlı, kaç Birleşik Arap Emirliğinden, kaç Arap sermayesi, yandaş AKP müteahhidi çıkacak,  acaba numunelik CHP çıkacak mı?" dedi...

Dönerciye Esenyurt Meydanı'nında arsa sattılar!

Kamyonetini mobil döner aracına çeviren 67 yaşındaki İbrahim İhsan Kutnak, 3 kişi tarafından dolandırıldı. Esenyurt Meydanı’nı satın almak için 100 bin TL ödeyen İbrahim İhsan Kutnak (67) işin peşini bırakmadı.

E5 Meydan Sefaköy: Şehrin Kalbine Dokun!

Torkam İnşaat ve Nar İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek olan E5 Meydan Sefaköy projesi 20 bin 776 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. E5 Meydan Sefaköy proje "Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Mersin Kent Meydanı Projesi için arsa istendi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent meydanı projesiyle ilgili bilgi verdi. Kocamaz, kent meydanı için Tevfık Sırrı Gür Stadı ve OYAK arazisini istendiğini belirtti.

Şile Meydanı'ın imar planları neden yenilendi?

İstanbul’un turizm beldesi Şile Meydanı çevresinde yer alan değerli arazileri, arsa sahiplerinin itirazına rağmen kamulaştıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin hileli işlem yaptığı iddia edildi.

Halkalı Meydan Rezidans satış fiyatları!

Halkalı Meydan Rezidans satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen proje 8 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Karamürsel Kent Meydanı çalışmaları hızlandı!

Karamürsel’de kent meydanı projesi devam ediyor. 5 bin metrekare arsa, 18 bin 355 metrekare toplam inşaat alanlı kent meydanı projesi tamamlandıktan sonra ilçe estetik bir görünüme kavuşacak.

1938 yılında Sirkeci İstasyonu'nun etrafı açılacak!

1938 yılında Sirkeci Tren İstasyonu'nun etrafı açılacakmış ve Sirkeci'deki meydan da denize kadar genişletilecekmiş. Meydandaki bir takım kulübeler, karpuz - kavun sergisi yerleri de yıktırılacakmış.

Kocaeli kent meydanı projesi, arsa fiyatlarını karıştırdı!

Yılan hikayesine dönen Kocaeli Kartepe Kent Meydanı projesi içinde kalan alanda arsa fiyatları bir türlü istikrar yakalayamadı. Birçok satılık arsa var ama makas oldukça açık

Ereğli’de Sirkeci bölgesinin yolu genişletiliyor!

Konya’nın Ereğli ilçesinde Boyacı Ali Mahallesi Ulu Cami Meydanında yol genişletme çalışmaları hız kazandı. ‘Sirkeci’ olarak adlandırılan bölgede trafik akışının rahatlaması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Sirkeci Meydanı arsa fiyatları Haberi

Sirkeci Meydanı arsa fiyatları

İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısı Sirkeci Garı'nın karşısındaki Sirkeci Meydanı'nda bulunan bir arsa, 1975 yılında 11 milyon TL'den satılarak rekor kırmış...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; Sirkeci Meydanı'nda, 135 metrekarelik bir arsa 11 milyon liraya satılmış. İzale-i şuyu ile açık artırmayla satılan arsanın metrekaresi 100 bin liraya fiyat bularak Türkiye'de arsa satış rekoru kırmış.


Haberin devamı için...