05 / 05 / 2024

Sırmasion şube

Sırmasion şube

Gümüş ve porselende dünya markalarını satan Sırmasion, yeni mağazalar açacak. Sırmasion 12’li ve de 24’lü sofra takımlarını da kiralayarak müşterilerine farklı bir hizmet sunmayı planlıyor.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Emlak Katılım şube ağını genişletiyor!

Emlak Katılım dijital finansman araçları geliştirmek üzere çalışmalar sürdürüyor. Bunların yanı sıra şube ağını da genişletiyor.

Happy Moon’s yıl sonuna kadar 20 şube açacak! 

Happy Moon's 40’a yakın şubeye sahip. Happy Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, yıl sonuna kadar 20 şube daha açılmasının hedeflendiğini belirtti...

Gloria Jean's Coffees 80'nci şubesini Eskişehir'de açtı!

Günün her saatinde kahve keyfini artırmak isteyen Gloria Jean’s Coffees şube sayısını artırıyor. Yeni yılda Antalya ve Eskişehir’de açtığı yeni mağazalarıyla birlikte şube sayısını 80'e çıkardı...

Gloria Jean's 2019 sonuna kadar 17 şube daha açacak!

Yaklaşık yedi yıl önce global kahve zinciri Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını satın alan Grup DNC, markayı 29 ilde 73 şubeye çıkardı. Şirket 2019 sonuna kadar 17 yeni şube daha açacak. Yeni şubelerle birlikte cironun 150 milyon TL'ye ulaşması hedefleniyor...

Big mamma's bu yıl 15 adet franchise şube açacak!

Yerli pizza markası big mamma's, bu yıl 15 adet franchise şube açacak. Franchise bedeli beş yıl üzerinden hesaplanıyor ve 35 bin dolar alınıyor. Şubeler için aylık en az 300 bin TL ciro hedefleniyor. Franchise kâr marjı ise yüzde 30 olarak öngörülüyor.

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

Gloria Jean's Coffees bu yıl 20 şube açacak!

Türkiye'deki dört büyük kahve zincirinden biri olan Gloria Jean's Coffees, bu yıl 20 şube açacak. Bu şubelerle birlikte 150 kişilik istihdam yaratılacak. Şirket, Haramidere'deki yeni yatırımıyla birlikte artık kendi pasta ve sandviçlerini de üretmeye başladı.

Dominos, AVM’deki şube sayısını artıracak!

DP Eurasia Group CEO'su Aslan Saranga, AVM'lerle görüşme halinde olduklarını ve bundan sonra AVM'lerdeki şube sayısının artacağını anlatıyor.

Ziraat Katılım şube sayısını 44'e çıkardı!

Ziraat Katılım, 2016 yılındaki hedeflerini gerçekleştirdi. Banka, şube sayısını yüzde 100 artışla 44 yaptı. Piyasaya 9 milyar TL'lik destek sağladı.

2016'da bankaların şube sayısı 10 bin 781'e ulaştı!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), 2016 Banka, Şube ve Çalışan Sayıları raporunu yayımladı. Rapora göre toplam şube sayısı 10 bin 781 oldu.

Aydın Sökeli emekliler TOKİ istiyor!

Emekli-Sen Söke Şube Temsilcisi Mehmet Celal Gümüş, ilçede yüzlerce emeklinin evsiz olduğunu ifade ederek TOKİ’nin Söke’de konut yapabilmesi için çalışma başlattı.

Ece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Kamil Sözduyar Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Ataşehir'de açıldı.

Sırmasion şube Haberi

Sırmasion şube

Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Nurhan Karabacak’ın kurduğu Sırmasion, gümüşte Ercuis, porselende Limoges, Lalique, Cristallerie de Montbronn, Carl Rotter, Galant, Griffe gibi dünyanın önde gelen markalarının ürünlerini Türk tüketicisiyle buluşturuyor. Nişantaşı ile Zorlu Center’daki mağazalarında hizmet veren Sırmasion’da hedef İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde ve Anadolu’da yeni mağazalar açmak.


Satışlarının yüzde 40’ı evlilik listelerinden oluşan Sırmasion, kumbara sistemiyle isteyenlerin tek tabak fiyatı bile ödeyerek evlilik listesine katılmasını sağlıyor. Sırmasion asıl büyümesini ise 12’li ve 24’lü sofra takımlarını kiralayarak yapmayı planlıyor. Sırmasion’da sofra takımlarının fiyatı 3 bin liradan başlıyor, altın kaplama olanlarda 100 bin liraya kadar çıkıyor.


Araplar’dan büyük ilgi


Artık evlilik listelerinin altına alternatif olduğunu, hem hediye alan hem hediye alınan için işi kolaylaştırdığını belirten Şirin Yalçın, “Biz özellikle rakiplerimizde olmayan kumbara sistemiyle herkesin...