29 / 04 / 2024

Şırnak Güçlükonak Konutları toki başvuruları ne zaman

Şırnak Güçlükonak Konutları toki başvuruları ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak Güçlükonak Toplu Konut Uygulaması kapsamında 12 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Göl Plus projesi İstanbul Küçükçekmece'de Invest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat ortaklığı ile hayata geçirildi. Peki Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Gölde Lüxe Konutları 2 proje fiyatları!

Arsa alanı 20 dönüm olan Gölde Lüxe Konutları 2 projesi Ata Yıldız Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Gölde Lüxe Konutları 2 proje fiyatları 139 bin TL'den başlayarak değişiyor.

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gül Park 59 Konutları 180 bin TL'ye! Peşinde yüzde 7 indirim!

Toplam 270 daireden meydana gelen Gül Park 59 Konutları'nda nakit ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.Gül İnşaat imzasına sahip Gül Park 59 KonutlarıTekirdağ Merkez'de konumlandırılıyor.

Göl Panorama Konutları fiyatlar!

Göl Panorama Konutları fiyatları 390 bin liradan başlayarak değişiyor. Göl Panorama'da daireler bu yıl sonunda teslim edilecek...

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri!

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri Belinay Düğün Salonu olarak belirlendi. Projede 300 adet daire bulunuyor.

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

TOKİ Nevşehir Gülşehir kura yeri!

TOKİ Gülşehir Konutları'nda toplamda 300 adet daire satışta. İşte TOKİ Nevşehir Gülşehir kura yeri...

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları kura sonuçları!

Toplamda 300 adet daire satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkısına mevcut. İşte Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları kura sonuçları...

TOKİ Gülşehir Konutları'nın kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ tarafından Gülşehir’de yapımı devam eden TOKİ konutlarının geçici kabulü Ramazan Bayramının ardından gerçekleşecek. Konutların kura çekimi ise Ağustos ayında veya en geç Eylül ayında gerçekleşecek.

Şırnak Güçlükonak Konutları toki başvuruları ne zaman Haberi

Şırnak Güçlükonak Konutları toki başvuruları ne zaman


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak Güçlükonak Toplu Konut Uygulaması kapsamında 12 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Şırnak Güçlükonak Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şırnak Cizre Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 13/01/2014 – 31/03/2014 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Şırnak Güçlükonak Konutları 'nde en düşük konut bedeli 93 bin 713 lira, en yüksek konut bedeli ise 119 bin 813 lira olarak belirlendi. Şırnak Güçlükonak TOKİ Konutları 'ndan 6 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor.



Detaylı bilgi için