17 / 05 / 2024

şırnak okul inşaatı

şırnak okul inşaatı

Şırnak'ın ilçelerine bağlı bazı köylerdeki okulların inşaatı bütçe yetersizliği nedeniyle yarım kaldı.

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 1 adet 24 derslikli okul inşa edecek.

Şırnak'ta inşaat kazası: 4 yaralı!

Şırnak'ta bir inşaatın çatı kısmının çökmesi nedeniyle 4 işçi yaralandı. 

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Şırnak'ta bölge hastanesi inşaatı mecliste!

HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş, Şırnak'ta inşa edilecek bölge hastanesinin bir an önce yapılmasını talep etti.

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ, Şırnak'ta 11 bin 111 konutun inşaatını tamamladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Valiliği önünde düzenlenen Toplu Açılışı Töreni'nde yaptığı konuşmada, TOKİ aracılığıyla Şırnak'ta bugüne kadar 11 bin 111 konut inşaatının tamamlandığını açıkladı.

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Birleşik Krallık yapı inşaat izinlerini hızlandırdı!

Birleşik Krallık Yerel Yönetim ve Konut İşleri Bakanı Robert Jenrick, inşaata elverişli alanlar, "üç kategoride" değerlendirilecek. 'Hastane, okul ve konut' inşası için yapı inşaat izinleri otomatik olarak verilecek.

şırnak okul inşaatı Haberi

şırnak okul inşaatı

Şırnak’ın ilçelerine bağlı bazı köylerde 13 okulun inşaatı “bütçe yetersizliği” nedeniyle durduruldu.
 
Birgün Gazetesi'nde yer alan habere göre, Şırnak ve ilçelerine bağlı bazı köylerde geçtiğimiz yıllarda inşaatına başlanan 13 okulunun yapımı bir süre önce durduruldu. Valilik tarafından yapımına başlanılan okul inşaatlarının durdurulma nedeni ise, “bütçe yetersizliği'' olarak gösterildi.

İnşaatı yarım kalan okullardan bazılarının Silopi’ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi, İdil’in Pınarbaşı (Ayirşer), Güçlükonak’ın Fındık Beldesi, Cizre’nin Çavuş Köyü (Ernebat) ile Uludere’nin bazı köylerinde yer aldığı...