03 / 05 / 2024

şırnak üniversitesi mehmet emin acar kampüsü

şırnak üniversitesi mehmet emin acar kampüsü

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaatın yüzde 90 bitmiş durumda. Kalan işlerin bitimi için çalışmalar devam ediyor.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Şırnak Üniversitesi, teröristlerin yıktığı tarihi evlerin benzerini inşa ediyor!

Şırnak Üniversitesi (ŞÜ), 4 sene önce PKK'lı teröristlerin saldırılarında tahrip olan tarihi evlerin benzerini inşa ediyor.

Mehmet Cengiz'in acı günü! Annesi Şöhret Cengiz vefat etti!

Cengiz Holding'in yönetim kurulu başkanı Mehmet Cengiz'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Çengelköy Aile Mezarlığı'na defnedilecek...

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

İTÜ Rektörü Mehmet Karaca'dan Doğa Koleji açıklaması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Karaca Doğa Koleji ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz şekilde bedelsiz arazi tahsis edilmiş!

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz yollarla Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzaları ile bedelsiz arazi tahsis ettiği bilgisine ulaşıldı...

Devlet Şırnak'ı yeniden inşa ediyor!

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ile Belediye Başkanı Mehmet Yarka, PKK'lı teröristlerin 3 yıl önceki saldırıları nedeniyle evleri yıkılan ya da kullanılmayacak duruma gelen vatandaşlar için Bakanlık tarafından inşa edilen konutlarda incelemeler yaptı...

Şırnak yeniden imar ediliyor!

Şırnak'ın imar çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve Çevre Şehircilik Genel Müdürlüğü heyeti incelemelerde bulundu.

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi tanıttı. Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.

Mehmet Yarka kimdir?

Mehmet Yarka, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şırnak Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mehmet Yarka kimdir? Mehmet Yarka, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Şırnak'ta terör mağdurlarının evleri yıl sonunda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Gerek Şırnak il merkezinde gerekse Cizre'de, Silopi'de, İdil'de 11 bine yakın inşaata çok önceden başladık. Bir kısmını bitirdik. Teslim ettiklerimiz var ama en geç bu senenin sonuna doğru herkes yıkılan evinin kavuşacak" dedi.

şırnak üniversitesi mehmet emin acar kampüsü Haberi

şırnak üniversitesi mehmet emin acar kampüsü

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor.

Kampüs alanındaki inşaat çalışmasının yüzde 90 bitmiş durumda. Kalan işlerin bitimi için çalışmalar devam ediyor. Rektörlük binasının bitme aşamasına gelindiği belirtildi. 


Şırnak Üniversitesi Emin Acar Kampüsü, kent girişinde Cizre karayolu üzerinde 550 dönüm arazi üzerinde kurulan alanda inşaat çalışması bütün hızıyla devam ediyor Kampüs alanında devam inşaat çalışması yüzde 90 bitmiş durumda. Kaba inşaatın tamamı bitmiş, diğer iki binada kaba inaşat çalışması devam ediyor. Kaba işleri bitmiş binalarda ince işler çalışması bütün hızıyla devam ediyor. 


Şirnak girişi Siirt yolu karşısındaki alanda kurulan Şirnak Üniversitesi kampüsünde, Rektörlük binası, mühendislik fakültesi, İİBF, ilahiyat fakültesi, turizm ve otel işletmeciliği yüksekokulu, meslek yüksekokulu, kültür...