12 / 05 / 2024

şırnakta balveren gazi ilkokulu nerede

şırnakta balveren gazi ilkokulu nerede

Şırnak Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından Balveren beldesinde yapılan 8 derslik Balveren Gazi İlkokulu'nun açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Hasan İpek, Şırnak’ın eğitim için tüm yatırımları devam ettireceklerini söyledi...

Kastamonu Gazi Stadyumu'nda çalışmalar başladı!

Depreme dayanıklı olmadığı için güçlendirme yapılması gereken Kastamonu Gazi Stadyumu Maraton tribününe dün ilk kazma vuruldu. Maraton tribünde dün başlatılan çalışmaların 35 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası neden yıkıldı?

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin verdiği rapor üzerine yıkıldığı ortaya çıktı. Yıkıma İstanbul 2 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun da onay verdiği belirtildi.

Ankara'ya Gazişehir Yaşam Alanı kurulacak!

Gazi Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Derviş Yılmaz, ilk olarak öğrencilerin sorunlarının çözüleceğini, ayrıca seçilmesi halinde Ankara'ya 'Gazişehir' adıyla bir yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyledi.

Osman Gazi Köprüsü ile trafik rahatladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Osman Gazi Köprüsü ile birlikte körfezde ciddi rahatlama var." dedi.

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nun ek binası yıkıldı!

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’na öğrenci fazlalığından dolayı ihtiyaç olduğu için kilise binasının arka kısmına yapılan İlkokul binası yıkıldı.

Osman Gazi Köprüsü bayram hediyesi oldu!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Bülent Kahraman, bugünkü yazısında dün açılışı gerçekleşen Osman Gazi Köprüsü'nü anlattı. Kahraman, ''Yeni yapılan inşaatlar üstünden geçtiğimiz yolların ötesinde dev gibi yükseliyor'' dedi.

Osman Gazi Köprüsü için son 5 gün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, TÜMSİAD'ın iftar yemeğinde ''Ayın 30'unda inşallah Osman Gazi Köprüsü'nün açılışını yapıyoruz'' dedi. Erdoğan, bu yılın açılışlar yılı olacağını belirtti.

Gazi Çelik: Avrupa'dan gelecek yatırımları bekliyoruz!

Gazi Çelik "Artık banka kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesini ve Avrupa'dan gelecek hemşerilerimizin yatırımlarını bekliyoruz" dedi.

Osman Gazi Köprüsü'nün geçiş ücreti TBMM'de!

Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Osman Gazi Köprüsü geçiş ücretinin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Osman Gazi Köprüsü'nde sona gelindi!

İstanbul ile İzmir arasındaki yolu 3 buçuk saate düşürecek olan Osman Gazi Köprüsü'nün inşaatında son aşamaya gelindi. Köprünün Ramazan Bayramı'ndan önce açılması bekleniyor. Köprü, İzmit Körfezi geçişini 6 dakikaya indirecek.

Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi'nde rekabeti artırdı!

İzmir’i İstanbul’a bağlayan Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi’ndeki rekabeti artırdı. Eskihisar- Topçular’da çalışan arabalı vapurların yeni fiyatı belirlenecek. İstanbullines Genel Müdürü Gündüz ‘Yüzde 20 ucuzluk olur’ dedi..

Osman Gazi Köprüsü'nde sona doğru!

İzmit Osman Gazi Köprüsü'nde sona yaklaşılıyor. Tabliyelerin yerine yerleştirilmesinin ardından köprünün üzeri, asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor.

şırnakta balveren gazi ilkokulu nerede Haberi

şırnakta balveren gazi ilkokulu nerede


Şırnak Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından Balveren beldesinde yapılan 8 derslik Balveren Gazi İlkokulu'nun açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Hasan İpek, Şırnak’ın eğitim için tüm yatırımları devam ettireceklerini söyledi. 


Şırnak’a bağlı Balveren beldesindeki ilkokul açılışına Vali Hasan İpek, Vali Yardımcısı Deniz Zeyrek, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Harun Bakkal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kazım Zan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Öğmen ve bazı kurum müdürleri ile belde sakinleri katıldı. Vali Hasan İpek, 8 derslik Balveren Gazi İlkokulu açılış kurdelesini minik öğrencilerle birlikte kesti. Daha sonra okulu gezip sınıfları tek tek dolaşan Vali Hasan İpek, öğretmen ve öğrenciler ile sohbet etti.


Açılışın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Hasan İpek, "Ben inanıyorum ki Şırnak’ta 2012- 2013 yılı ile 2013- 2014...