18 / 05 / 2024

Şişecam faaliyet raporunu yayınladı

Şişecam faaliyet raporunu yayınladı

Şişecam, yıllık finansal raporlaması ile uluslararası alanda bir ödüle daha layık görüldü. Şişecam Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’ yarışmasında, ‘Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar’ kategorisinde ‘Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

Şişecam Düzcam, Hindistan'ın gayrimenkul geliştiricilerini ağırladı!

Şişecam Düzcam, sponsor olduğu BIZNET 2019 etkinliğinde Hindistan’da faaliyet gösteren en büyük gayrimenkul geliştiricisi firmaların satın alma yöneticilerini ağırladı...

İş GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

İş GYO 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Martı GYO'nun finansal tabloları ve faaliyet raporunu incelendi!

Martı GYO'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" çerçevesinde hazırlanan finansal tabloları ile aynı döneme ilişkin yıllık faaliyet raporunu incelendi.

İş GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı.

İş GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

Şişecam Avrupa'nın en büyük düzcam üreticisi oldu!

Şişecam Topluluğu küresel büyüme hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Topluluk bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., İtalya merkezli düzcam üreticisi Sangalli Vetro Porto Nogaro firmasının varlıklarının tamamını 84,7 milyon Euro karşılığında satın aldı.

İş GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Şişecam Eskişehir'deki ambalaj tesisini satıyor!

Şişecam bağlı ortaklığı Camiş Ambalaj bünyesindeki Eskişehir oluklu ambalaj tesisinin, Dunapack Packaging ismiyle faaliyet gösteren Avusturya merkezli Prinzhorn Holding'e bağlı Mosburger GmbH'ye devredileceğini duyurdu.

Yeşil Yapı Endüstrisi 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 6 aylık ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, ilgili ara dönem için düzenlenen sınırlı bağımsız denetimden geçmiş ara dönem konsolide finansal tablolar ile tutarlı olup olmadığını gösteren faaliyet raporunu yayınladı.

İş GYO faaliyet raporunu açıkladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

İş GYO 6 aylık faaliyet raporunu açıkladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Haziran 2015 dönemine ait 6 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Şişecam’ın 2014 Yılı Faaliyet Raporu’na uluslararası ödül!

Şişecam, yıllık finansal raporlaması ile uluslararası alanda bir ödüle daha layık görüldü. Şişecam Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’ yarışmasında, ‘Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar’ kategorisinde ‘Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

Şişecam faaliyet raporunu yayınladı Haberi

Şişecam faaliyet raporunu yayınladı

Şişecam, yıllık finansal raporlaması ile uluslararası alanda bir ödüle daha layık görüldü. Şişecam, şirket faaliyet raporlarının değerlendirildiği en itibarlı yarışmalardan biri olarak kabul edilen ve 20 ülkeden 1000’e yakın firmanın katıldığı ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’ yarışmasında, ‘Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar’ kategorisinde ‘Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.


21.07.2015 – Şişecam, 2014 yılı faaliyet raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği’nin (LACP) düzenlediği 2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri yarışmasında, ‘Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar’ kategorisinde gümüş ödül kazandı.


Şişecam’ın faaliyetlerini, kurumsal, ekonomik, sosyal ve çevresel açılardan ele alarak, Tayburn ile işbirliği içinde hazırlanan kapsamlı rapor, LACP’de iletişim profesyonellerinin oluşturduğu uzman bir heyet tarafından değerlendirildi. Şişecam, dünya çapında “Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar” kategorisinde “Gümüş Ödül”ün sahibi oldu.


Şişecam’ın 2014 yılı Faaliyet Raporu, rapor kapağı, hissedarlara mektup, raporun anlatımı, finansal verilerin...