24 / 05 / 2024

Şişecam tesis satışı

Şişecam tesis satışı

Şişecam bağlı ortaklığı Camiş Ambalaj bünyesindeki Eskişehir oluklu ambalaj tesisinin, Dunapack Packaging ismiyle faaliyet gösteren Avusturya merkezli Prinzhorn Holding'e bağlı Mosburger GmbH'ye devredileceğini duyurdu.

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Peugeot 5008, yüzde 1,59 faiz ve takas desteği avantajıyla satışta! 

Peugeot yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Peugeot 5008, yüzde 1,59 faiz ve takas desteği avantajıyla satışa sunuldu. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Değiş Tokuş İnternet Satış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değiş Tokuş İnternet Satış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Kılınç tarafından kuruldu.

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa’da 3,1 milyar TL’lik yatırımla yükselen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18'i lansman öncesi satıldı.

En ucuz ekmeği hangi belediye satıyor? 240 gram ekmek 2.5 TL!

Ekmek fiyatları son günlerde sık sık zamlarla gündeme geliyor. En ucuz ekmeği satan belediye belli oldu. Peki en ucuz ekmeği hangi belediye satıyor?

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

Hükümet 10 ilde bulunan taşınmazların imar planlarını değiştirdi ve satışını onayladı! İşte o iller

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 ilde bulunan 17 taşınmazın imar planlarını değiştirdi ve satış işlemlerini onayladı. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o iller ve satışı yapılan mülkler...

Ünlü market zincirinden ayçiçek yağı satışına yetersiz stok kotası

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaşın sürmesi ve Donbass'a yönelik Rus harekatı dünyadaki ayçiçek yağı krizini yeniden tetikledi. İngiltere'de ünlü market zinciri ayçiçek yağı satışlarına kota getirdi. Türkiye ise Ukrayna'dan indirimli yağ alacağını duyurmuştu.

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçlarına göre Ekim 2021'de markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı. Yabancılar en çok 1+1 konut tipini tercih etti.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Şişecam tesis satışı Haberi

Şişecam tesis satışı

Şişecam bağlı ortaklığı Camiş Ambalaj bünyesindeki Eskişehir oluklu ambalaj tesisinin, Dunapack Packaging ismiyle faaliyet gösteren Avusturya merkezli Prinzhorn Holding'e bağlı Mosburger GmbH'ye devredileceğini duyurdu.


Şişecam'dan yapılan açıklamada, Eskişehir tesisinin kısmi bölünme yoluyla kurulacak yeni bir anonim şirkete devredilecek ve yeni kurulacak şirketin hisselerinin tamamı Mosburger'e satılacak.


Bu işlem için taraflar arasında hisse devir sözleşmesinin imzalanmasına karar verildiği belirtildi.


Camiş'te Şişecam yüzde 99.9, grup şirketi Paşabahçe ise yüzde 0.1 hissedar konumunda...