04 / 05 / 2024

şişecam topkapı fabrikasını kim aldı

şişecam topkapı fabrikasını kim aldı

Şişecam, iştiraki Anadolu Cam ile birlikte mülkiyetine sahip olduğu eski Topkapı fabrikasının İş GYO ve NEF'e satılmasında tapu devir işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Şişecam, Topkapı parasını tahsil etti...

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Ünlü araba markası resmen fabrikasını kapattı: Siyasi baskı var!

Bloomberg'in haberine göre ünlü otomobil üreticisi Jeep, Çin ile dünyanın geri kalanı arasında artan siyasi gerilimlerin çeşitli yaptırımlara yol açabileceği endişeleri nedeniyle fabrikasını resmen kapattı.

Ford Otosan Craiova fabrikasının devrini gerçekleştirdi! Puma dahil 4 modeli üretecek

Ford Otosan ile Ford Avrupa arasında, Romanya'daki Craiova fabrikasının devrine ilişkin anlaşma tamamlandı. Ford'un Craiova'daki araç üretim ve motor üretim tesislerinin sahipliği Ford Otosan'a geçti.

Türkiye'deki fabrikasını kapatan Honda elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kuruyor

Japon otomotiv üreticisi Honda, Türkiye'de 24 yıl süren üretim macerasını geçen sene sonlandırıp Gebze'deki fabrikasını kapatmaya karar vermişti. Honda, üreteceği yeni nesil elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kurmaya karar verdi. İşte detaylar...

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

Ankara Çimento Fabrikası'nın yerine konut mu yapılacak?

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Ankara Çimento Fabrikası'nın yer aldığı arazide imar tartışması gündeme geldi. Peki arazide neler oluyor? İşte ayrıntılar...

Tank Palet Fabrikası'nın devir işlemleri meclis gündeminde!

Tank Palet Fabrikası'nın devir işleminin niteliğine ve işlemin sonuçları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tank Palet Fabrikası'nın devir işlemleriyle ilgili soru önergesi verildi!

Tank Palet Fabrikası'nın devir işleminin niteliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ardahan'da tekstil fabrikasının inşası tamamlanıyor!

Ardahan Belediyesi, kentin göç problemini ortadan kaldırmak için Tekstil Fabrikası Projesi'ni hayata geçirmişti. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, projede sona yaklaşıldığını açıkladı. 

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

şişecam topkapı fabrikasını kim aldı Haberi

şişecam topkapı fabrikasını kim aldı

Şişecam, iştiraki Anadolu Cam ile birlikte mülkiyetine sahip olduğu eski Topkapı fabrikasının İş GYO ve NEF'e satılmasında tapu devir işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Şirketten KAP'a yapılan açıklamada. satım bedeli olan 320 milyon TL'nin tahsil edildiği; söz konusu tutarın 24.5 milyon lirasının Şişecam'a, 295.5 milyon TL'lik kısmının ise Anadolu Cama ait olduğu belirtildi. 


Dünya...