05 / 05 / 2024

şişecamın zeytinburnundaki arsasının değeri nedir

şişecamın zeytinburnundaki arsasının değeri nedir

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketine ait olan Zeytinburnu'ndaki arsa için 320 milyon TL ödeyerek tapu işlemlerini tamamladı...

Şişecam Düzcam, Hindistan'ın gayrimenkul geliştiricilerini ağırladı!

Şişecam Düzcam, sponsor olduğu BIZNET 2019 etkinliğinde Hindistan’da faaliyet gösteren en büyük gayrimenkul geliştiricisi firmaların satın alma yöneticilerini ağırladı...

Şişecam Çayırova’daki fabrikasını Balıkesir'e taşıyor!

Topkapı arazisini 320 milyon TL’ye İş GYO ve Nef’e satan Şişecam, Çayırova’daki cam elyaf fabrikasını 400 milyon TL’lik yatırımla Balıkesir’e taşıyor.

Şişecam Avrupa'nın en büyük düzcam üreticisi oldu!

Şişecam Topluluğu küresel büyüme hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Topluluk bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., İtalya merkezli düzcam üreticisi Sangalli Vetro Porto Nogaro firmasının varlıklarının tamamını 84,7 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Şişecam ile EBRD, geri dönüşüm sektörüne giriyor!

Şişecam Topluluğu ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye’de cam geri dönüşüm sektörüne sanayileşme yolunda büyük ivme kazandıracak önemli bir ortaklığa imza atıyor.

Şişecam Düzcam, 'Şeffaflığın Üstatları' ile bir araya geldi!

Türkiye’nin düzcamda lider markası Şişecam Düzcam, mimar, mühendis ve yapı sektörü yatırımcılarını The Marmara Esma Sultan’da “Şeffaflığın Üstatları” organizasyonunda ağırladı.

Şişecam'ın fabrikası inşaat ve seramik sektörlerine hammadde üretiyor!

Şişecam'ın cam stokunu bertaraf etmek için kurduğu cam elyaf atık yönetim tesisi ile yeni bir sektörün kapılarını açtı. Şişecam firmasının atık yönetimini yürüten firma, otomotiv, inşaat, bahçe mobilyaları ve seramik sektörlerine hammadde üretiyor.

Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak projesi için ön talep topluyor!

Sinpaş Yapı, Ümraniye Çakmak'ta yer alan arsasının bir kısmında inşa edeceği proje için ön talep topluyor. Sinpaş Çakmak projesinde ünite sayısının 1000'in üzerinde olması planlanıyor.

Şişecam’ın 2014 Yılı Faaliyet Raporu’na uluslararası ödül!

Şişecam, yıllık finansal raporlaması ile uluslararası alanda bir ödüle daha layık görüldü. Şişecam Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’ yarışmasında, ‘Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar’ kategorisinde ‘Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

Şişecam'ın yeni Mali İşler Başkanı Görkem Elverici oldu!

Şişecam Topluluğu’na ise 1 Mart 2013 tarihinde Düzcam Grubu Mali İşler Direktörü olarak katılan Görkem Elverici, Şişecam Topluluğu Mali İşler Başkanlığı görevine getirildi.

Şişecam'ın net satışları yüzde 19,3 arttı!

Şişecam Topluluğu'nun 2014 yılı Ocak-Eylül dönemine ilişkin net satışları yüzde 19,3 artışla 5 milyar lirayı aşarken, net karı ise 425 milyon lira oldu. Topluluk, aynı dönemde yaklaşık 900 milyon liralık yatırım harcaması gerçekleştirdi.

Şişecam'ın 9 aylık cirosu 5 milyar lira oldu!

Şişecam Topluluğu'nun 2014 yılı Ocak-Eylül dönemine ilişkin net satışları yüzde 19,3 artışla 5 milyar lirayı aşarken, net karı ise 425 milyon lira oldu. Topluluk, aynı dönemde yaklaşık 900 milyon liralık yatırım harcaması gerçekleştirdi.

Şişecam’ın 2014 yılı 9 aylık cirosu 5 milyar TL’ye ulaştı!

Şişecam Topluluğu’nun 2014 yılı Ocak-Eylül dönemine ilişkin net satışları yüzde 19,3 artışla 5 milyar TL’yi aşarken, net karı ise 425 milyon TL oldu. Topluluk, aynı dönemde yaklaşık 900 milyon TL’lik yatırım harcaması gerçekleştirdi.

Şişecam’ın yarıyıl karı 294 milyon TL!

Şişecam Topluluğu’nun 2014 yılı ocak - haziran dönemine ilişkin net satışları 3.4 milyar TL, net karı ise 294 milyon TL olarak gerçekleşti. Topluluk, aynı dönemde 679 milyon TL yatırım harcaması yaptı...

şişecamın zeytinburnundaki arsasının değeri nedir Haberi

şişecamın zeytinburnundaki arsasının değeri nedir


İş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Satın alım kararı 09.10.2013 tarihli özel durum açıklamasıyla kamuya duyurulan; İstanbul ili Zeytinburnu İlçesi'nde bulunan ve mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketine ait olan taşınmazın(eski Topkapı fabrikası), % 75'i Şirketimiz adına, % 25'i NEF (Timur Gayrimenkul) adına olmak üzere müştereken satın alınmasına ilişkin tapu işlemleri tamamlanmıştır. Arsa alım bedeli olan 320.000.000 TL'nin %75'i Şirketimiz, %25'i ise NEF tarafından...