16 / 05 / 2024

şişhane mecidiyeköy arası havaray

şişhane mecidiyeköy arası havaray

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın da katıldığı “ Okmeydanı Tapu Dağıtım Töreni ”nde İstanbullulara yepyeni “Havaray” müjdesini verdi.

1941 yılında Şişhane Unkapanı yolu büyük bir cadde olarak açılmış!

1941 yılında, Şişhane'den Azapkapı'ya Unkapanı köprüsüne inen yolun açılmasına karar verilmiştir. 

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için temlik kararı verildi!

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için Hükümet, temlik kararı verdi. Karara göre, Mantar Mahallesi'ndeki halk, yasal olmadan yaptıkları evleri para karşılığında satın alabileceklermiş...

Mecidiyeköy'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesinde yer alan konu alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Şişli Mecidiyeköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

İBB Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor. Arsanın satış bedeli 3 milyon 413 bin 120 TL olarak belirlendi.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Mecidiyeköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Mecidiyeköy'de bulunan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu ofisin satış bedeli 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

ORGE'den Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'na 736 bin Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi olumlu sonuçladı...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda 736 bin 137 Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi onaylandı...

Şişhane Alarko-Dim İş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Şişhane DİM İş Merkezi için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatı işçilerinden eylem!

İBB tarafından yapımı süren Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatında çalışan işçiler yüklenici firmadan maaşlarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

şişhane mecidiyeköy arası havaray Haberi

şişhane mecidiyeköy arası havaray


Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen tapu dağıtım töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Bugün size bir müjde daha vermek istiyorum. Buradaki projeyle eş zamanlı olarak ilerleyecek olan Şişhane Metrosu’ndan Mecidiyeköy Metrosu’na “Havaray Projesi”ni iki gün önce arkadaşlarımızla planlara işlemek üzere karar verdik” diye konuştu.


Çocukluk döneminde uçurtma uçurup top oynadığı alanların bugün çok daha güzel bir şekilde yeniden İstanbulluların hizmetine kavuşturulmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Topbaş, “Bu bölge diğer yönetimlerin söz verip bir türlü çözüme ulaştıramadığı sorunlu bir bölgeydi. Eski siyasiler çok laf etti. Ama hepsi sonuçsuz kaldı. Sayın Başbakanımızın koyduğu iradeyle birlikte bu bölge İstanbul’un modern yüzüne yakışır bir hale dönüşüyor” diye konuştu.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu iradeyle Türkiye’de kentsel dönüşümün başladığını kaydeden Başkan Topbaş...