10 / 05 / 2024

şişhane Parkturk otopark

şişhane Parkturk otopark

İstanbul'un en büyük otoparkı, Parkturk imzasıyla Şişhane'de hayata geçiriliyor. 27 milyon TL yatırım bedeline sahip bin 10 araçlık Parkturk Şişhane Otopark'ının yıl sonunda hizmete açılması hedefleniyor...

1941 yılında Şişhane Unkapanı yolu büyük bir cadde olarak açılmış!

1941 yılında, Şişhane'den Azapkapı'ya Unkapanı köprüsüne inen yolun açılmasına karar verilmiştir. 

Devlet'ten kira desteği: Hane başına 5.250 TL verilecek!

Devlet evini kentsel dönüşüme veren vatandaşlara kira desteğinde bulunuyor. Bu kapsamda hane başına 5.250 TL sağlanıyor. Peki, kira yardımlarına zam gelecek mi?

AFAD'ın verdiği hane başı destek hesaplara yatmadı diyenler bu adımları yapmalı

AFAD, Türkiye'nin Kahramanmaraş ilinde meydana gelen deprem sonrasında verilen hane başı destek ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Bazı vatandaşların ödemelerini henüz alamadığı belirtildi.

İstanbullulara yüzde yüz zam şoku! İSPARK otopark ücretleri isyan ettirdi! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

İBB iştiraki İSPARK otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. İstanbul'da bazı yerlerde 25 lira olarak belirlenen park ücreti 50 ve 60 TL'ye kadar yükseldi. Peki, İSPARK ücretleri ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

İSPARK sessiz sedasız fahiş zam yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK, otopark ücretlerine sessiz sedasız fahiş zam yaptı...

Alarko Şişhane binasının değeri ne kadar?

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi'nin pazar değeri 19 milyon 75 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 22 milyon 508 bin 500 TL olarak belirlendi. Binanın KDV dahil pazar kira değeri 89 bin 90 TL oldu. 

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Sitelerde ortak alanların kullanımı nasıl olur?

Son senelerde otoparklı, sosyal tesisli, bahçeli, havuzlu sitelere rağbet arttı. Birçok evin bir araya geldiği bu binalarda otopark, bahçe kullanımında ve bunların bakım harcamalarının ödemelerinde anlaşmazlıklar olabiliyor. Peki ortak alanların kullanımı nasıl olur? İşte ayrıntılar...

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Zafer Duraker tarafından açıldı.

Ayder'de dağın içine otopark mı yapılacak? Murat Kurum'dan iddialara yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder'de dağın içine katlı otopark yapılacağı iddialarına yanıt verdi...

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Şişhane DİM İş Merkezi için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

İkinci konut veya arsa sahipliği hane tasarrufunu etkiler mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (MB), yayımladığı “Türkiye’de Hane halkı Tasarruflarının Belirleyicileri” başlıklı makaleye göre hanede kadının çalışması ve konut sahipliği tasarruf olumlu yönde etkilerken, ikinci konut ve arsa sahipliği tasarrufu azaltıyor. 

şişhane Parkturk otopark Haberi

şişhane Parkturk otopark

PARKTURK, İstanbul'un en büyük otoparkını Şişhane'de inşa ediyor. 27 milyon TL'lik yatırımla yıl sonunda hizmete girecek olan Parkturk Şişhane Otoparkı, bin 10 araçlık kapasitesi ile İstanbul'un en büyük ticari otoparkı olacak. Parkturk Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özgür Tezel, Şişhane projesi kaosamında 32 bin metrekarelik ve 7 kattan oluşan inşaat alanına sahip olduklarını belirtti. Tezel, otoparkın direkt Şişhane metro hattına bağlı olduğunu söyledi. Ayrıca toprak üstünde kalan bölümünde iki meydan tasarladıklarını da vurgulayan Tezel, projede engelliler için alt ve üst meydanların birbirine bağlandığı yolların bulunduğunu, metro-meydan geçişinde ise sosyal alanlar olacağını belirtti.


Star...