08 / 05 / 2024

şişli anthill dolar kuru

şişli anthill dolar kuru

Şişli Anthill'de dolar kuru 2.40 TL'ye sabitlendi. 25 bin arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri mevcut.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Şişli'nin 500 milyon dolar değerindeki taşınmazı Şişli'ye iade ediliyor!

Şişli Belediyesi gerçekleştirdiği ilk meclis toplantısında Şişli’nin 500 milyon dolar değerindeki 9 adet taşınmazın Şişli’ye iade edilmesi için adım attı.

Şişli'deki 500 milyon dolarlık binaların devir işlemleri yargıda!

Şişli'deki 500 milyon dolar değerindeki 9 binanın bedelsiz ve ihalesiz olarak İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'na devredilmesine ilişkin mahkemenin kararına rağmen devir işleminin belediye meclisinden yeniden geçmesi yargıya taşındı.

Şişli'deki 500 milyon dolarlık binalar için rant tartışması!

Şişli'de bulunan 500 milyon dolar değerindeki 9 binanın İstanbul Şişli Vakfı'na 1 TL'ye devreden karara mahkeme dur dedi. Belediye Başkanı Hayri İnönü, binaların Şişli halkına iade edileceğini söyledi.

Şişli'deki 500 milyon dolarlık binaların devri iptal edildi!

Şişli Belediyesi’nde 500 milyon dolar değerindeki binaların İstanbul Şişli Vakfı’na 1 TL karşılığında devreden karar yine gündemde. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, kararın iptali için mahkemeye başvurdu. İnönü, mahkemeden olumlu cevap aldı.

Şişli Anthill Rezidans satılık ev!

Şişli Anthill Rezidans satılık ev fiyatları 505 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projedeki dairelerin teslimleri ise hemen yapılıyor...

Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017...

Şişli Anthill'de dolar kuru 2.40 TL'ye sabitlendi!

Şişli Anthill'de dolar kuru 2.40 TL'ye sabitlendi. 25 bin arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri mevcut.

Şişli Meslek Yüksekokulu'na intifa hakkıyla 9 gayrimenkul verildi!

Şişli Meslek Yüksekokulu, değeri 500 milyon dolar olan 9 gayrimenkün kiralama değil intifa hakkıyla alındığını ve hiç ücret ödenmediğini belirtti.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi!

Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta olan İstanbul Inn Levent Rezidans'ın ilk etabında 130 adet daire satışa sunuldu. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. İşte Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi...

Şişli Queen Bomonti iletişim!

Şişli Queen Bomonti iletişim için 444 14 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satış süreci devam eden proje Bomonti’de Anthill Residence ile Hilton Otel'in arasında hayata geçirilecek.

şişli anthill dolar kuru Haberi

şişli anthill dolar kuru


Anthill projesi Şişli Bomonti'de hayata geçirildi. Ant Yapı'nın inşa ettiği projede son 20 konutun satışları devam ediyor.


Şişli Anthill'de dolar kuru 2.40 TL'ye sabitlendi. 25 bin arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri mevcut.


Anthill Residence daire metrekareleri:

1+1 dairelerin alanları 86 metrekare ile 95 metrekare arasında, 2+1 dairelerin alanları 100 metrekare ile 121 metrekare arasında değişiyor.


Anthill Bomonti yeni fiyat listesi:

1+1 daireler 714 bin dolardan,

2+1 daireler 826 bin dolardan başlıyor.


Teslimleri hemen gerçekleşen Anthill Residence 2 blok halinde yükseliyor. Projede kiralama, konaklama ve satılık seçenekleri sunuluyor.


Şişli Anthill'in sosyal alanları arasında; vitamin bar, spor salonları, güneşlenme terasları, ve yüzme havuzu mevcut.



Telefon: +90 212 373 6888

Web adresi: http://www.anthillresidence.com/

Ceren...