05 / 05 / 2024

şişli bomontide metrekare fiyatları ne kadar oldu

şişli bomontide metrekare fiyatları ne kadar oldu

İstanbul'un eski fabrika merkezlerinden olan Bomonti, konumu ve kolay ulaşımıyla son 5-6 yılda gayrimenkulde yoğun yatırım çekti. Markalı konut projelerin üssü haline gelen semt, beyaz yakalıların tercihlerinde ilk sıralara yükseldi.

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

Duygu Özaslan Şişli'de rezidansa taşındı! 

Ünlü Youtuber Duygu Özaslan, Şişli Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansa taşındı. Duygu Özaslan'ın yeni evi 160 metrekare büyüklüğünde...

Şişli'de 21 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

İstanbul 13. Satış Memurluğu, İstanbul İl, Şişli İlçe, 1038 Ada, 49 Parsel, Şişli Mahallesi 291 metrekare alan sahip apartmanı 20 milyon 957 bin 900 TL'ye icradan satıyor...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Mint Şişli Evleri konut fiyatları!

Mint Şişli Evleri konut fiyatları 286 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 2+1 lofta kadar daire tipleri sunulan projede dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 400 TL'den başlıyor...

Şişli Vogue Bomonti satılık ev!

Şişli Vogue Bomonti satılık ev fiyatları metrekare birim olarak 5 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Ayse Yapı imzası taşıyor...

Şişli'de 4 milyon 443 bin TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Şişli'de 240,20 metrekare yüzölçümlü kagir depo binası 4 milyon 443 bin TL bedelle 24 Ağustos Çarşamba günü ihale edilecek.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Propa Plus Şişli teslim tarihi!

Propa Plus Residence'de dairelerin alanları 68 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. Proje İstanbul Şişli Zincirlikuyu bölgesinde hayata geçiriliyor. İşte Propa Plus Şişli teslim tarihi...

İzmir Çiğli'ye yeni park!

Çiğli’ye yeni nefes İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de 9 bin metrekare yeşil alan ve yaklaşık 4 bin metrekare otoparkı bulunan yeni bir park kurdu.

Şişli Perpa Ticaret Merkezi 2.8 milyon TL'ye icradan satılık!

İstanbul İli Şişli İlçesinde bulunan 62.600,00 metrekare mağazayı satışa çıkardı. Mağazanın satış bedeli 2 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Şişli İstanbul Inn Levent Evleri fiyat!

Toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Şişli İstanbul Inn Levent Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin dolardan başlıyor.

şişli bomontide metrekare fiyatları ne kadar oldu Haberi

şişli bomontide metrekare fiyatları ne kadar oldu

Bomonti, eskiden İstanbul'un fabrika merkezlerinden biriydi. Bomonti Bira Fabrikası başta olmak üzere, çikolatadan tekstile uzanan çok sayıda üretim tesisini bünyesinde barındırmıştı. Ancak son yıllarda ciddi anlamda kabuk değiştirdi. Bu değişimde merkezi konumunun yanı sıra, İstanbul trafiğini rahatlatmak için yapılan Dolmabahçe-Bomonti ve Piyalepaşa-Kağıthane tünelinin bölgeden geçmesi etkili oldu.


Son yıllarda hızla gelişen ve turizm bölgesi haline gelen Bomonti'deki bu değişimde, İstanbul'un merkezi iş alanı olan Maslak ve Levent ile öne çıkan semtlerinden olan Nişantaşı'na yakınlığının da etkisi var. Restore edilen Tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nın içinde geçtiğimiz yıl açılan Babylon'un yanı sıra çok sayıdaki işletmenin varlığı ile İstanbul'un yeni sanat merkezi haline gelmesi de, Bomonti'ye ilgiyi artırıyor.


SEKİZ PROJE VAR


Bölgedeki kabuk değişiminin önümüzdeki birkaç yıl içinde daha da hızlanması bekleniyor. Bu değişim otelden...