16 / 05 / 2024

Şişli-Levent hattı

Şişli-Levent hattı

Şişli-Levent hattında 650 bin metrekarelik kiralanabilir alana ulaşıldığını belirten Kanyon Genel Müdürü Cem Eriç, “10 yıl önce Kanyon açıldığında bu rakam 200 bin metrekareydi” dedi

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

Çiğli Tramvay hattında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Çiğli Tramvay Hattı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tramvay hattında devam eden çalışmaları inceledi.

Çiğli Tramvay Hattı'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

İzmir Çiğli tramvay projesinde sözleşme imzalandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın yapımı için ihaleyi kazanan firmayla sözleşme imzaladı. Soyer, 14 istasyondan oluşan hattın iki yılda yapılacağını planladıklarını belirtti.

Yapı Kredi Koray GYO'nun Şişli'deki gayrimenkulü 3.1 milyon TL'ye satıldı!

Yapı Kredi Koray GYO, Şişli'de 304 pafta 1947 ada, 90 parselde yer alan Levent Loft 2 apartımanındaki, ekspertiz değeri KDV hariç 2 milyon 545 bin TL olan 76 no'lu bağımsız bölümün, KDV hariç 3 milyon 138 bin 614 TL bedelle satılmasına karar verdi.

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

Mint Şişli fiyat!

Levent’in yanı başında bulunan MİNT Şişli projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 5 kilometre mesafede yer alıyor.  Proje Mint Yapı tarafından inşa ediliyor.  İşte Mint Şişli fiyat listesi 2018!

Şişli MİNT Evleri fiyat!

Ön talep toplanan MİNT Şişli Evleri İstanbul'da Levent’in yanı başında inşa ediliyor. Şişli MİNT Evleri fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

MİNT Şişli fiyat bilgisi!

MİNT Şişli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan proje konum olarak Levent’in yanı başında hayata geçiriliyor.

Şişli-Levent hattı Haberi

Şişli-Levent hattı

Eczacıbaşı İlaç-İş GYO işbirliğiyle 2006’da kapılarını açan alışveriş merkezi (AVM) Kanyon, ilk döneminde yıllık 7 milyon ziyaretçi çekerken 10. yılında bu rakam 14 milyona yükseldi. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkan Yardımcısı ve Kanyon Genel Müdürü Cem Eriç, “Türkiye’de AVM sektörü çok hızlı büyüdü. Özellikle Kanyon’un yer aldığı İstanbul’daki Şişli- Levent hattında ciddi bir arz var. 2006’da bu bölgede toplam 200 bin metrekare kiralanabilir alan oluşturan AVM vardı. Bugün ise 3 kat artışla 650 bin metrekareye kadar yükseldi” dedi.


Kanyon hayata geçirilirken bölgede bu kadar sert bir rekabet beklenmediğini dile getiren Eriç, şöyle devam etti: “Son olarak Zincirlikuyu’daki Zorlu Center da devreye girdi. Elbette pasta gittikçe bölünüyor. Ancak Kanyon bu bakımdan beklentileri aşan bir proje oldu. Yıllık ziyaretçi sayımız 7-8...