19 / 07 / 2024

şişli Mongeri binası açıldı

şişli Mongeri binası açıldı

Birinci Ulusal Mimarlık Akımı'nın önemli temsilcilerinden İtalyan mimar Giulio Mongeri tarafından inşa edilen tarihi Mongeri Binası açıldı.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Halk GYO'dan 350 milyon TL'lik dev satış! Şişli Dikilitaş'taki binanın tapu devri tamam! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli'deki Dikilitaş binasının satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Şişli binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Şişli binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Şişli binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Şişli binasının takdir edilen piyasa değeri 28 milyon TL oldu. Gayrimenkulün tamamının aylık toplam KDV hariç kira değeri 143 bin 500 TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 33 milyon 40 bin TL oldu. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Şişli'deki 2 ASM binası satışa sunuldu!

İstanbul, Şişli’deki 2 aile sağlığı merkezi sahibinden sitesi aracılığıyla mülk sahibi tarafından satışa sunuldu. İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Recep Koç, bu gibi durumların daha önceden de yaşandığını belirtti. 

İzmir Çiğli'de 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve iş yeri binası!

T.C. Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi Sasalı Mahallesi, 18 Cilt, 1737 Sayfa, 72 ada, 4 parselde yer alan arsa ve iş yeri binasını 12 milyon 41 bin 24 TL'ye satıyor...

Halk GYO Şişli binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Şişli Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemini mi kaydı?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe'deki yeni hastane binasında ‘zemin etüdünün yapılmamasından kaynaklı taban kayması' yaşandığı ve bu sebeple açılmadığı ileri sürüldü...

Halk GYO Şişli binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Şişli" binası 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Şişli'deki Şetat Ticaret Merkezi binası 130 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 992 Ada, 1 Parselde yer alan eski Şetat Ticaret Merkezi binasını 129 milyon 766 bin TL'ye icradan satıyor...

şişli Mongeri binası açıldı Haberi

şişli Mongeri binası açıldı

Birinci Ulusal Mimarlık Akımı'nın önemli temsilcilerinden İtalyan mimar Giulio Mongeri'nin yaptığı tarihi Mongeri Binası, 2 yıllık hazırlığın ardından sanat merkezi olarak açıldı.


AA




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Birinci Ulusal Mimarlık Akımı'nın önemli temsilcilerinden İtalyan mimar Giulio Mongeri'nin yaptığı tarihi Mongeri Binası, 2 yıllık hazırlığın ardından sanat merkezi olarak açıldı. Şişli'deki merkeze ilişkin açıklama yapan Bozlu Art Project Galeriler ve Enstitü Yöneticisi Özlem İnay Erten, binanın Mongeri tarafından 1925'te yapıldığını belirterek, "Burası şimdiye kadar holding yönetim merkezi olarak kullanılıyordu. Fakat biz bunu sanat merkezine dönüştürmek için yaklaşık 2 yıl çalıştık" dedi. Erten, tarihi binada Dr. Şükrü Bozluolçay"ın sanat koleksiyonunun sergileneceğini ve bir taraftan da düzenli olarak sergiler yapmaya devam edeceklerini anlattı: "Koleksiyonlar çağdaş, modern Türk sanatının önemli isimlerinden oluşuyor....