03 / 05 / 2024

Şişli Mustafa Şahin sokak

Şişli Mustafa Şahin sokak

Eskişehir Mahallesi Dericiler Sokak üzerinde öğlen saatlerinde İSKİ’ye ait şebeke suyu borusunda patlama meydana geldi.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de kuruldu!

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Berkay Şahin tarafından kuruldu.

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Şişli ve Nişantaşı yeniden cazibe merkezi olacak!

Şişli’nin ışığının söndüğünü iddia eden DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ''Nişantaşı’nın ışığı sönmüş vaziyette. Birçok marka, Nişantaşı’nı terk etmiş vaziyette. Biz istiyoruz ki Nişantaşı’nın ışığını tekrar yakalım'' dedi.

Şişli İzzetpaşa Mahallesi dönüşüme girecek!

DSP'den Şişli Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, yeni dönemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sarıgül, ''İzzetpaşa mahallemiz var orayı kentsel dönüşüme sokmak istiyorum'' diye konuştu.

Şişli'nin çehresi kentsel gelişimle değişecek!

Şişli için hayata geçirmeyi planladığı yatırımları ve projeleri anlatan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, ''Kentin çehresini değiştirecek ve yeşil alanları artıracak uygulamalarımız olacak'' diye konuştu.

Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun gayrimenkulleri için dava tartışması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

Şişli Özel Açı ve Fen Lisesi açıldı!

Köklü bir eğitim geçmişine, dershanecilik ve yayıncılık deneyimine sahip olan Açı Eğitim Kurumları, Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi'ni açılışını yaptı. Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin eğitimde sürekliliğin önemini vurguladı.

Ekol Müşavirlik Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ekol Müşavirlik Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi, Mustafa İlker Razbonyalı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde açıldı

Mustafa Şahin Konya Teknik Üniversitesi için sanayiden yer istedi!

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Konya Teknik Üniversitesi'nin kurulması içi harekete geçti. Rektör Şahin, mühendislik fakültelerini sanayiye taşıyacaklarını söyledi.

Şişli Mustafa Şahin sokak Haberi

Şişli Mustafa Şahin sokak

Hiç durmadan saatlerce fışkıran su, 7 katlı bir apartmanın çatısına kadar ulaştı. Binada bulunan daireler, zarar gördü. Yaklaşık 4 saat aralıksız akan su nedeniyle vatandaşlar İSKİ’ye tepki gösterdi.


İSKİ TELEFONU YÜZÜMÜZE KAPATTI


İSKİ’yi defalarca aramalarına rağmen 4 saat sonra geldiklerini söyleyen Mustafa Şahin isimli sokak sakini, “Önce yavaş yavaş akmaya başladı. Sonra birden binaların en tepesine kadar su yükseldi yani. Saat 2 gibi aradık İSKİ’yi işte bu saate kadar gelmedi. 3 – 4 saat aktı. 7 katlı binanın dubleks katlarına kadar çıktı yani. Önce yavaş yavaş akmaya başladı haber ettik, gelmediler. Kaç sefer aradık, yüzümüze de kapattılar yani. Sıradadır bekleyin gelecekler diye. Daha önce de burada patladı.” şeklinde konuştu.


Yaklaşık 4 saat boşa akan su, İSKİ ekiplerinin müdahalesi sonucu durduruldu.

Şişli...