06 / 05 / 2024

Şişli yatırımları

Şişli yatırımları

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, ''Kentsel dönüşümü yerinde yapmak lazım. Ciddi mülkiyet sorunları var. Biz kişinin elinden malının alınıp zorla bir şey yaptırılmasını istemiyoruz, herkesin rızası olmalı'' dedi.

Kentsel dönüşümde önemli olan hizmet!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile röportaj gerçekleştirdi. İnönü, Şişli'de ada bazlı dönüşümün gerçekleşmesi gerektiğini belirtti.

Hayri İnönü'den Şişli'ye park müjdesi!

Şişli’de bulunan Çiftecevizler Parkı’nda denetleme yapan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, mevcut parkın engelli çocuklarımız tarafından da kullanabilmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Şişli yatırımları Haberi

Şişli yatırımları

“En büyük hayallerimden biri, Şişli'nin bir kültür sanat merkezine dönüşmesi” diyen 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün torunu Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ”Popülist değilim, yaptığım işlerin reklamını yapmayı sevmiyorum. Hedefim iyi hatırlanmak ve Şişli'ye büyük katkılar sağlamak” diyor.


İnönü ailesinin bir ferdi olarak siyasetin içindeydiniz. Yerel yönetimler biraz farklı oluyor. Başkanlığa alıştınız mı?


Büyükbabam İsmet İnönü ve amcam Erdal İnönü uzun zaman siyasetteydi. Halamın kızı Gülsüm Bilgehan da milletvekili. Ailede politikacılar var ama ailem politik değil. Şişli Belediyesi’ne başkan adayı olduktan sonra kendimi politikanın içinde buldum. Çok zor bir iş değil belediye başkanlığı, tamamıyla hizmete dayalı. Elbette CHP’liyim ve yaptığım işin CHP’nin artı hanesine yazılmasını isterim ama hizmette particilik olmaz. Herkese eşit davranmak gerekiyor. Beni hiçbir zaman kimin kime oy verdiği ilgilendirmez.


Milletvekili...