28 / 07 / 2024

Şişli yaya üst geçidi

Şişli yaya üst geçidi

Şişli'de, sürücüler tarafından 'seyyar tuvalet' olarak kullanılan yaya üst geçidin alt bölümü, temizlenerek demir kafes ile kapatıldı.

Tasarruf finansman sisteminde çekilişli modelin üst sınırı 10 milyon TL olmalı!

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konut fiyatları ve tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbal, çekilişli sistemde üst sınırın 10 milyon TL olması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin gövde montajı tamamlandı!

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin 50 metre uzunluğundaki gövdesinin montajı yapıldı. Montaj için malzemeler İzmit'ten geldi.

Harbiye Yaya Üst Geçidi Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlayacak bir yaya üst geçidi için düğmeye bastı. Haziran 2016'da tamamlanması planlanan Harbiye Yaya Üst Geçidi, 8 metre genişliğinde 27,5 m uzunluğunda olacak.

Şişli Harbiye'ye yaya üst geçidi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Taksim Meydanı çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında Harbiye Askerocağı Caddesi üzerine yapacağı yaya üst geçidi Haziran ayında hizmete girecek. Üst geçit, 27,5 metre uzunluğunda olacak.

Kocaeli Büyükşehir'den öğrenciler için yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için yaya köprüsü yapacak. Umuttepe’de yer alan Kocaeli Üniversitesi kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi çelik malzemeden imal edilecek.

Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği tamamlanıyor!

İzmir trafiğine nefes aldıran Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği de tamamlanıyor. Peki onay alan Konak Tünelleri projesinin yapımına ne zaman başlanacak?

Konak’a rampalı yaya üst geçidi!

İzmir Konak’ta yayaların geçişini kolaylaştıracak olan üst geçitte sona gelindi. 1 milyon 200 bin liraya mal olan yaya üst geçidini günde 35bin kişinin kullanması bekleniyor.

Şişli'de yaya üst geçidi demir kafes ile kapatıldı!

Şişli'de, sürücüler tarafından 'seyyar tuvalet' olarak kullanılan yaya üst geçidin alt bölümü, temizlenerek demir kafes ile kapatıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Çiğli'ye yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de yaklaşık 5 dönüm alan üzerinde kurduğu parkla bölgeye yeni bir soluk getirecek. İZBAN yaya üst geçidinin bitişiğinde yer alan parkın hemen yanında 160 araçlık otopark da olacak.

İzmit Tren Garı yaya üst geçidi inşaatı 2 ay sonra tamamlanacak!

İzmit Tren Garı’nda yer alan ve tren garı ile sahil yolunu birbirine bağlayacak olan yaya üst geçidi yapımı için ihale tamamlandı. İhaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. Firmanın inşaat çalışmalarını kısa sürede tamamlanacak.

Çiğli Santral Durağı üst geçidi yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yükseklik sınırlarına uymayan, iş makinesi yüklü bir kamyonun çarpması sonucu kullanılmaz duruma gelen Anadolu Caddesi Çiğli Santral Durağı yaya üst geçidini yenileyerek hizmete aldı.

İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu!

İzmir ziyareti sonrası Torbalı ilçesine giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın sözünü verdiği, İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu..

Söke-Milas Karayolu’na yaya üst geçidi yapıldı!

Söke’ye bağlı Sazlı Mahallesi’nin içinden geçen Söke-Milas Karayolu’na yaya üst geçidinin yapımı tamamlandı. İlgili kurumların girişimleri sonucu yapılan ihalenin ardından yüklenici firma geçtiğimiz Ekim ayı içinde çalışmalarına başlamıştı.

Şişli yaya üst geçidi Haberi

Şişli yaya üst geçidi



Şişli'de, sürücüler tarafından 'seyyar tuvalet' olarak kullanılan yaya üst geçidin alt bölümü, temizlenerek demir kafes ile kapatıldı. Kadırgalar Caddesi üzerinde bulunan bir yaya üst geçidin altından gelen ağır koku, çevre sakinlerini rahatsız edince belediye harekete geçti. Mahalle sakinleri, üst geçidin alt bölümünün yoldan geçen araç sürücüleri tarafından "tuvalet" olarak kullanıldığını iddia ederek, Şişli Belediyesi'ne ihbarda bulundu. Caddede bulunan üst geçide gelen temizlik görevlileri, kötü koku saçan ve kirlenen alanı temizledikten sonra, önlem olarak demir kafesle kapattı.

Uzun zamandır cadde üzerinde kötü kokuların olduğunu söyleyen Kadir Hot isimli bir çevre sakini, "Burada duruyor işini görüyor sonrasında binip geri gidiyor. Zaten burada aynı sebepten dolayı hep koku var" dedi.



Uygulamadan memnun olduğunu anlatan Hot, "En azından koku yok. Hem yol işgali yok. Kazaya...