06 / 07 / 2024

Şişlide kokudan arınan üst geçit

Şişlide kokudan arınan üst geçit

Şişli'de, sürücüler tarafından 'seyyar tuvalet' olarak kullanılan yaya üst geçidin alt bölümü, temizlenerek demir kafes ile kapatıldı.

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

Arçelik tost ve çay makinesi fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Arçelik tost ve çay makinesi fiyatlarını gören inanamadı. Arçelik tost ve çay makinesiyle yaz kahvaltılarının lezzeti değişiyor. Peki Arçelik tost ve çay makinesi fiyatları kaç lira? İşte 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 31 Mart'ta kadar geçerli dev kampanya! İşte yüzde 50 indirimli fiyat listesi!

Arçelik'ten 31 Mart'ta kadar geçerli dev kampanya. Mutfağını yenilemek isteyen vatandaşların beklediği fırsat Arçelik'te... İşte fiyat listesi...

Microsoft'un Ceo'sundan başarı için tavsiyeler!

Bir çok insan hayatında başarılı olmanın yollarını arıyor. Peki uzun vadede başarılı olmak için neler yapılması gerekiyor? Microsoft'un Ceo'su Satya Nadella, bir işte başarılı olmak için yapılması gerekenleri anlatıyor. İşte detaylar...

Beste Açar ile İpek Açar arasında köşk gerginliği!

Merhum Sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar Kömürcü arasında geçtiğimiz günlerde başlayan gerginlik büyüyor. İkili soyadı kavgasından sonra şimdi de köşk için anlaşmazlık yaşıyor.

Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere iş sahası açar mı?

46 yıl önce yerleşime ve ziyarete kapatılan yasak bölge Maraş bugün kısmi olarak açıldı. Peki Maraş'ın açılması ne anlama geliyor? Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere yeni iş sahası açar mı?

Sıla, Datça'da zeytinlikler içinde ev arıyor!

Başarılı şarkıcı Sıla, Datça’da zeytinlikler içerisinde bir köy evi arıyor. Güzel şarkıcı almayı düşündüğü ev için 2 milyon lirayı gözden çıkardı.

BTL Hospitality Türkiye'de işletecek otel arıyor!

Çin merkezli BTL Hospitality, Türkiye'de isim hakkını verip işleteceği oteller arıyor. Firmanın Türk yöneticisi Semih Erken, "Bize gelecek ilk beş işletmeye çok uygun şartlar sunacağız"diyor.

Hülya Avşar'dan kardeşi Helin Avşar'a yalı jesti!

İstinyePark'ın rezidansında kirada oturan Helin Avşar için ablası Hülya Avşar'dan büyük jest geldi. Hülya Avşar, Sarıyer- Büyükdere'deki 4 katlı köşkünü kardeşine verdi.

Aksaray'ın yeni arıtma tesisi için imzalar atıldı!

Aksaray’ı içme suyuna kavuşturacak olan 25 milyon TL'lik yeni içme suyu arıtma tesisi için imzalar atıldı. İmza töreninden sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Şişlide kokudan arınan üst geçit Haberi

Şişlide kokudan arınan üst geçit



Şişli'de, sürücüler tarafından 'seyyar tuvalet' olarak kullanılan yaya üst geçidin alt bölümü, temizlenerek demir kafes ile kapatıldı. Kadırgalar Caddesi üzerinde bulunan bir yaya üst geçidin altından gelen ağır koku, çevre sakinlerini rahatsız edince belediye harekete geçti. Mahalle sakinleri, üst geçidin alt bölümünün yoldan geçen araç sürücüleri tarafından "tuvalet" olarak kullanıldığını iddia ederek, Şişli Belediyesi'ne ihbarda bulundu. Caddede bulunan üst geçide gelen temizlik görevlileri, kötü koku saçan ve kirlenen alanı temizledikten sonra, önlem olarak demir kafesle kapattı.

Uzun zamandır cadde üzerinde kötü kokuların olduğunu söyleyen Kadir Hot isimli bir çevre sakini, "Burada duruyor işini görüyor sonrasında binip geri gidiyor. Zaten burada aynı sebepten dolayı hep koku var" dedi.



Uygulamadan memnun olduğunu anlatan Hot, "En azından koku yok. Hem yol işgali yok. Kazaya...