06 / 07 / 2024

Şişlide temizlenen yaya üst geçidi

Şişlide temizlenen yaya üst geçidi

Şişli'de, sürücüler tarafından 'seyyar tuvalet' olarak kullanılan yaya üst geçidin alt bölümü, temizlenerek demir kafes ile kapatıldı.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

İstanbul’daki kupon arazide dikkat çeken imar planı değişikliği!

İstanbul Kasımpaşa’da yaklaşık olarak 8 bin 700 metrekarelik hisseli şahıs ve özel şirket mülkiyetindeki arazinin imar planlarında yapılan değişiklik ile yaya yolları iptal edildi ve ticaret alanı artırıldı...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Toyota mobilite asistanını tanıttı! Yürüme güçlüğü çekenler için birebir

Toyota, sadece bir otomobil üreticisi değil bir mobilite markası olarak C+walk serisinin ikinci modeli olan yaya mobilite asistanı C+walk S’i ilk kez Japonya’da tanıttı. İşte tüm detaylar...

Bosch Serie 8 Propower Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch Propower Serie 8, yüksek hızlı turbo başlığı ile halılarda tozun zerresini bırakmaz. Akıllı hava akımı teknolojisi, güçlü motoru ve self-clean özelliği ile temizlenen filtresiyle performansı yıllarca sürer. Peki, Bosch Propower en uygun nereden alınır?

Bu hafta A101’e hangi teknolojik ürünler gelecek? İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

A101, 9 Mart 2023 Perşembe günü marketlerine getireceği teknolojik ürünler için bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar birçok ürün teknolojik ürün indirimli fiyatlarıyla A101'e geliyor.

6 km’lik okul servisi için 17 bin 700 lira! Okul servislerinde fiyatlar uçuşa geçti!

Öğrenciler ve veliler isyanda! Pendik'te 6 kilometrelik okul yolu için 17 bin 700 lira ücret istendi. Herkes, okul servis fiyatlarından rahatsız. Fahiş artan servis fiyatlarında usulsüzlük olduğu ortaya çıktı. Veliler bu fiyatları ödeyemeyince, öğrenciler yaya kaldı. İşte haberin detayları….

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

ATAA Derneği'nin Cerablus'taki 260 konutunun yapımı tamamlandı!

ATAA İnsani Yardımlaşma Derneği, Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'yla terör saldırılarından temizlenen Cerablus'ta yürütülen proje kapsamında ilk etapta tamamlanan 260 konutu hizmete açtı

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Kişi başına düşen yeşil alan miktarı 15 metrekareye çıkacak!

Yaya ulaşımına katkı sunmak amacıyla da 2023 yılına kadar 3 bin kilometre yeşil yürüyüş yolu yapacaklarını dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tüm bu çalışmalarla, kişi başına düşen yeşil alan miktarını 8’den 15 metrekareye,

İnşaat sektörü 2 milyondan fazla kişiye iş sağladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu eylül ayı sonu itibariyle ‘istihdam seferberliği’nin verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre inşaat sektörü 2 milyondan fazla kişiye iş imkanı sağlamış oldu.

Şişlide temizlenen yaya üst geçidi Haberi

Şişlide temizlenen yaya üst geçidi



Şişli'de, sürücüler tarafından 'seyyar tuvalet' olarak kullanılan yaya üst geçidin alt bölümü, temizlenerek demir kafes ile kapatıldı. Kadırgalar Caddesi üzerinde bulunan bir yaya üst geçidin altından gelen ağır koku, çevre sakinlerini rahatsız edince belediye harekete geçti. Mahalle sakinleri, üst geçidin alt bölümünün yoldan geçen araç sürücüleri tarafından "tuvalet" olarak kullanıldığını iddia ederek, Şişli Belediyesi'ne ihbarda bulundu. Caddede bulunan üst geçide gelen temizlik görevlileri, kötü koku saçan ve kirlenen alanı temizledikten sonra, önlem olarak demir kafesle kapattı.

Uzun zamandır cadde üzerinde kötü kokuların olduğunu söyleyen Kadir Hot isimli bir çevre sakini, "Burada duruyor işini görüyor sonrasında binip geri gidiyor. Zaten burada aynı sebepten dolayı hep koku var" dedi.



Uygulamadan memnun olduğunu anlatan Hot, "En azından koku yok. Hem yol işgali yok. Kazaya...