18 / 05 / 2024

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semih Dede tarafından kuruldu. 

Sakarya'ya raylı sistem geliyor! Şehir merkezinden üniversite bölgesine 9 farklı durak! İmzalar atıldı! 

Sakarya'da ulaşım konusunda devrim niteliğinde olan Kampüs-Çarşı Hattı için raylı sistem projesi protokolü imzalandı. 

Trabzon'da 4 yıldır beklenen Raylı Sistem Projesi’nde ilk adım atıldı! 

Trabzonluların 4 yıldır beklediği Raylı Sistem Projesi'nde yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararda yer alan detaylara göre, bu projeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Tapuda yeni sistem devreye girdi! Sistem nasıl işleyecek?

Tapuda sahteciliğin ve dolandırıcılığın önüne geçmek için pilot bölgelerde başlatılan yeni sistem 81 ilde devreye girdi. Sistemle taraflara SMS atılarak uyarılarda bulunuluyor. Parmak izi ve diğer kimlik bilgileri doğrulanmadan satış yapılamayacak.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Varsak-Zerdalilik 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin temeli Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Başkan Türel tarafından atıldı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesi için imzalar atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 Mart Salı günü ihalesi yapılan Varsak- Zerdalilik arasındaki 3’ncü Etap Raylı Sistem Projesi’nin yapım sözleşmesi imzalandı.

Mezitli - Gar Raylı Sistem Hattı için imzalar atıldı!

Mersin’in yıllardır çözüm bekleyen sorunlarından birisi olan trafik sorununu uzun vadeli olarak çözüme kavuşturacak olan Mezitli- Gar Raylı Sistem Hattı Projesi’nin sözleşmesi imzalandı.

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semih Dede tarafından kuruldu. 

Balıkesir'e hafif raylı sistem müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Ayşebacı’dan Lojistik Köye kadar uzanan hatta 12 istasyonlu Hafif Raylı Sistem hattı için ilk adımın atıldığını söyledi.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Uzun ömürlü çatı nasıl yapılır?

Çatıda “sistem” kavramının tam olarak anlaşılamadığını belirten Daniş Navaro, uzun ömürlü çatılar için çatının bir bütün olarak ele alınması gereken bir sistem olduğunu vurguladı.

Trabzon'da raylı sistem için ilk adım atıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin Eylül ayı dördüncü toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda icra edilen toplantıda ‘raylı sistem çalışmasının 2016 yılı performans programına ilave edilmesi ile ilgili müzakere’ oybirliği ile kabul edildi.

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

Antalya 3. etap raylı sistem hattının temeli 2016'da atılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çılgın proje Boğaçayı ile ilgili bütün STK ve kent dinamiklerinin projeye katkı koymasını beklediklerini söyledi. 3. etap raylı sistem hattının temeli ise 2016'da atılacak.

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! Haberi

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semih Dede tarafından kuruldu. 

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)ÇATI a.) Çatı malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. b.) Çatı malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. c.)Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı ve çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Sistem Dede Çatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kazım Karabekir Mah.Güngörmüş Sk.Büşra Apt.No:6 A Ümraniye