15 / 05 / 2024

Sistem Grup adres

Sistem Grup adres

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi Sancaktepe'de 40 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu. 

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti ne kadar olacak?

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Sistem Grup Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Başkapan tarafından kuruldu.

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi açıldı!

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi Sancaktepe'de 40 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu. 

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

İzmir'in geleceği kentsel dönüşümde!

Sistem Grup İnşaat Genel Müdürü Melih Göktanır, İzmir'in geleceğinin kentsel dönüşümde olduğunun altını çizdi. Göktanır, konut kredisi faiz oranlarının düşürülmesi gerektiğini de belirtiyor.

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

AB Yaşam Evleri adres!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen Güneşli AB Yaşam Evleri konut projesi 147 adet daireden meydana geliyor. AB Grup İnşaat imzası taşıyan AB Yaşam Evleri adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Sistem Grup adres Haberi

Sistem Grup adres

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi Sancaktepe'de 40 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu. 

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-Yapı Malzemeleri ve İnşaat.Yurt içinde ve dışında her türlü mühendislik,mimarlık,şehircilik konularında müşavirlikleri teknik uygulama sorumlulukları,kontrol mühendisliği hizmetleri ile bu hizmetlerin organizasyonu yapmak..15.01.2018 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler...

Adres: Meclis Mah. Atatürk Cad. B1 Apt. No: 109 F/14...