15 / 05 / 2024

Sistem Grup futura

Sistem Grup futura

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi Sancaktepe'de 40 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu. 

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti ne kadar olacak?

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Sistem Grup Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Başkapan tarafından kuruldu.

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi açıldı!

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi Sancaktepe'de 40 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu. 

İzmir'in geleceği kentsel dönüşümde!

Sistem Grup İnşaat Genel Müdürü Melih Göktanır, İzmir'in geleceğinin kentsel dönüşümde olduğunun altını çizdi. Göktanır, konut kredisi faiz oranlarının düşürülmesi gerektiğini de belirtiyor.

Sistem Grup'tan Sistem Prestij Villaları'nda 380 bin TL'ye! Son 2 konut!

Sistem Grup'tan Sistem Prestij Villaları'nda kalan son 2 adet konutun satışı devam ediyor. Sistem Prestij'de fiyatlar 380 bin TL'den başlayarak 425 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Torunlar GYO'da hangi grup şirketinin hissesi ne kadar

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), grup şirketlerinin sermayedeki paylarını açıkladı

Aslan çimento'da hangi grup şirketinin hissesi ne kadar

Aslan çimento A.şž, grup şirketleri hakkında bilgi verdi. şžirket, hangi grup şirketinin ne kadar hissesi olduğunu açıkladı  

Kuzu Grup, yeni kampanyasıyla satışlarını 2'ye katladı!

İnşaatını tamamladığı  Spradon Quartz projesini 10 yıl boyunca sıfır faiz, 6 ayda bir TÜFE"ye endeksli artış, banka kredisiz, formalitesiz ve hemen teslim olarak Kuzu Grup, kampanyanın ilk haftasında son 3 ayın 2 katı satış gerçekleştirdi

Ereğli Demir çelik'de grup şirketlerinin hissesi ne kadar

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları T.A.şž, grup şirketlerinin sermayedeki paylarıyla ilgili açıklamada bulundu...

Nuh Çimento'da hangi grup şirketinin hissesi ne kadar

Nuh Çimento Sanayii A.Ş, grup şirketlerinin sermayedeki paylarıyla ilgili açıklamada bulundu...

Sistem Grup futura Haberi

Sistem Grup futura

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi Sancaktepe'de 40 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu. 

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-Yapı Malzemeleri ve İnşaat.Yurt içinde ve dışında her türlü mühendislik,mimarlık,şehircilik konularında müşavirlikleri teknik uygulama sorumlulukları,kontrol mühendisliği hizmetleri ile bu hizmetlerin organizasyonu yapmak..15.01.2018 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler...

Adres: Meclis Mah. Atatürk Cad. B1 Apt. No: 109 F/14...