29 / 04 / 2024

Sistem İnşaat ilan

Sistem İnşaat ilan

Sistem İnşaat bünyesinde görevlendirilmek üzere İstanbul dışında bulunan şantiyelerde çalışabilecek proje uygulama mimarı ve elektromekanik mühendisi aranıyor. İlana başvurmak isteyen adaylar [email protected] adresine başvuru yapabilir...

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Kaboğlu tarafından kuruldu.

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Cafer Altay tarafından kuruldu.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Naya Sistem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naya Sistem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ömür tarafından kuruldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Metsan İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Yaklaşık 2 sene önce İstanbul'da Nexus projesini hayata geçiren Metsan inşaat'ın konkordato ilan etmişti. Geçtiğimiz hafta şirketin konkordato süreci tamamlandı ve bankalarla uzlaşma sağlandı. Peki ne oldu? İşte detaylar...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Sistem İnşaat ilan Haberi

Sistem İnşaat ilan


Sistem İnşaat tarafından İstanbul dışında bulunan şantiyelerde görevlendirilmek üzere proje uygulama mimarı ve elektromekanik mühendisi  aranıyor. 


Genel Nitelikler: 


ODTÜ, İTÜ, Yıldız ve Mimar Sinan gibi üniversitelerin Mimarlık bölümlerinden mezun olması

Ofis binaları, otel ve VM gibi yapıların projelendirme işlerinden en az 5 yıl deneyimli

İyi derecede Rusça bilmesi, 

Seyahat engeli bulunmaması, 

Aktif sürücü belge sahibi olması 

35 yaşını aşmamış olması.


Adaylar başvurularını [email protected] adresinde...