14 / 05 / 2024

Sistem Karot İnşaat

Sistem Karot İnşaat

Sistem Karot İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Köşker tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

İnşaat sektöründe sıvacılardan sonra şimdi de karotçular gündemde! Aylık maaşları 250 bin TL'ye kadar çıkıyor!

İnşaat sektöründe çalışanların yüksek maaş alması pek çok kişi tarafından biliniyor. Geçtiğimiz günlerde 65 bin TL maaş aldıkları belirtilen sıvacılar gündeme gelirken, şimdi de maaşları 250 bin TL'ye çıkan karotçular gündemde...

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Çelik tarafından kuruldu.

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Murat Özyürek tarafından kuruldu.

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Kaboğlu tarafından kuruldu.

Korkmaz Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Korkmaz tarafından kuruldu.

M B Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M B Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustarfa Beyaz tarafından kuruldu.

Tekinler Karot Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekinler Karot Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Tekin tarafından kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Sistem Karot İnşaat Haberi

Sistem Karot İnşaat

Sistem Karot İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Köşker tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.


Sistem Karot İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü Hidrolik duvar kesme işleri, Asfalt kesim işleri, Derz kesme ve kanal açma işleri, Betonarme perde ve döşemelerde istenilen ebatlarda kapı, pencere, havalandırma, tesisat şaftları v.s. açılması işlerini yapmak. 2- Doğalgaz ve sıhhi tesisat delikleri delinmesi işlerinin yapılması 3- Kimyasal ve çelik dübel ile ankraj yapımı filiz ekme işlerini yapmak. 4- Hasar görmüş binaların kolon, kiriş ve döşeme betonlarının çelik plaka ve çelik ankrajlarla   sağlamlaştırılması. 5- Betonarme binaların parçalara bölünerek çevreye zarar vermeden yıkım işlerini yapmak. 6- Patlayıcı ve darbeli...