02 / 05 / 2024

site bahçesi sokağa çıkma yasağı 2020

site bahçesi sokağa çıkma yasağı 2020

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında hafta sonları genel sokağa çıkma yasağı, sosyal mesafe kuralları, diğer koronavirüs tedbirlerini kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Site bahçesinde sokağa çıkma yasağı yok mu?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı, sosyal mesafe kuralları, diğer koronavirüs tedbirleri sitelerin bahçeleri için geçerli değil mi? Cezası yok mu?

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

İstanbullulara son dakika müjdesi! O ile yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İstanbulluların yüzünü güldüren millet bahçesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

İstanbul'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

Rumelihisarı'na millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rumelihisarı'nda yeni millet bahçesi inşa edecek.

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Samsun'a 3 yeni millet bahçesi daha geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ'den o ilde yaşayanlara müjde! 94.1 milyon TL'lik millet bahçesi geliyor!

TÜİK verilerine göre; Türkiye’nin en düşük gelirli kentlerinin başında yer alan Bitlis’e, TOKİ 94 milyon 123 bin TL'te millet bahçesi inşa etmek için ihaleye çıktı...

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bitlis Merkez'e millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez'de millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Tokat Merkez'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez'de yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenini ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

site bahçesi sokağa çıkma yasağı 2020 Haberi

site bahçesi sokağa çıkma yasağı 2020

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında hafta sonları genel sokağa çıkma yasağı, sosyal mesafe kuralları, diğer koronavirüs tedbirlerini kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...


Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Devrim Güngör, sokağa çıkma yasağı başta olmak üzere koronavirüs tedbirlerinin toplum sağlığını korumak amacıyla alındığını vurgulayarak “Site bahçesi de yasak mı?” tartışmasına açıklık getirdi.Güngör, kanunlara ve İçişleri Bakanlığı’nın genelgelerine dayanan sokağa çıkma yasağına, site içerisinde de uyulmaması halinde idari-cezai yaptırım uygulanabileceğini vurguladı. Güngör, “Site bahçesi, apartman girişi, merpen gibi yerlerin ortak mülkiyete tabi olması, yasakların bu alanlarda geçerli olmadığı anlamına gelmez” dedi.


Hafta sonları genel sokağa çıkma yasağı, sosyal mesafe kuralları, diğer koronavirüs tedbirlerinin sitelerin bahçelerinde de geçerli olduğunu geçen hafta yazmıştım.

Okurlarımdan site bahçesinin “sokak” değil “ortak alan”...