05 / 05 / 2024

site istanbul telefon

site istanbul telefon

Yazıcıoğlu İnşaat İstanbul Bahçelievler'de yeni projesi Site İstanbul için hazırlanıyor. Bir ay sonra temeli atılacak olan Site İstanbul Bahçelievler projesi 56 adet konut ve 10 adet dükkandan meydana geliyor...

İstanbul’da site yöneticilerinin aldığı 200 bin TL maaş şaşkınlık yarattı

Ev sahibi – kiracı anlaşmazlıklarına şimdi de yüksek site aidatları ve site yöneticilerinin aldığı astronomik maaşlar eklendi. Site yöneticilerinin aldığı 150 -200 bin lirayı bulan maaşlar tartışmalara neden oldu.

İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası! Site sakinleri isyan etti! 

Son dönemde pek çok site yönetimi, fahiş aidat zamları ve şeffaf olmayan idari yapılarıyla gündem oluyor. İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası ortalığı karıştırdı. 

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Cathay Group imzası ile Basın Ekspres Yolu, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan kavşak noktasında 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

İstanbul Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Melehat Kaya tarafından kuruldu.

Skyland İstanbul satış ofisi telefon!

Skyland İstanbul satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Hemen teslim imkanı sağlanan proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

Cer İstanbul telefon!

Cer İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Avenue İstanbul Büyükçekmece telefon!

2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanan Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat imzası taşıyor. Projede fiyatlar 443 bin TL'den başlıyor. Avenue İstanbul Büyükçekmece telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Self İstanbul telefon numarası!

Self İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Self İstanbul'da konut ve ticari üniteler mevcut.

Nlogo İstanbul satış ofisi telefon!

İstanbul Esenyurt 'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi 7 blok şeklinde inşa ediliyor. Nlogo İstanbul satış ofisi telefon numarası 0850 460 90 97 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi telefon!

615 adet daire ve 120 adet ticari birimin yer alacağı proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılacak. Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

Sone İstanbul satış ofisi telefon!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje 36 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Sone İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

site istanbul telefon Haberi

site istanbul telefon


Yazıcıoğlu İnşaat İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçelievler'de yeni projeye başlıyor. Yazıcıoğlu İnşaat'ın Bahçelievler projesinin adı Site İstanbul olacak. Site İstanbul Bahçelievler projesinde resmi satışların 2 - 3 ay sonra başlaması planlanıyor.


Yazıcıoğlu İnşaat'ın kendi arsası üzerinde hayata geçireceği Site İstanbul Bahçelievler projesinin temeli bir ay sonra atılıyor. Site İstanbul Bahçelievler projesi için 012 489 36 80'i arayarak bilgi alabilirsiniz.


Fiyatların henüz belirlenmediği Site İstanbul Bahçelievler projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Konut ve ticari birimlerin yer alacağı Site İstanbul Bahçelievler'de 56 daire ve 10 dükkan bulunuyor.



Site İstanbul Bahçelievler iletişim

Telefon: 0212 489 36 80

Web Adresi: