04 / 05 / 2024

site sakinleri nasıl memnun edilir

site sakinleri nasıl memnun edilir

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site sakinlerinin memnuniyeti" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Konut sitesi aidatına gelen zam yüzde 68! Bu enflasyon nasıl düşecek?

Haber Programı Sunucusu Barış Esen, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda site aidatına gelen zammın yüzde 68 olduğunu belirterek, "Bu enflasyon nasıl düşecek?" diye sordu.

Sitede ortak alanlar nasıl kullanılmalı?

Site tipi konutlarda fazla sayıda ortak alan bulunuyor. Bu sitelerdeki ortak alanlar çoğu zaman kat malikleri için sorun yaratabilir. Peki, sitelerdeki ortak alanlar nasıl kullanılmalı? İşte detaylar...

Site ve apartmanlarda otopark paylaşımı nasıl olmalı?

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında, site ve apartmanlarda otopark paylaşımının nasıl olması gerektiğini kaleme aldı.

Kovid-19 sürecinde site toplantıları nasıl yapılacak?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yeni bir yıla giriyoruz ve kat malikleri toplantılarının çok büyük bir kısmı ocak ayında yapılacak. Peki bu salgında nasıl yapılacak?' sorusunu cevapladı.

Koronavirüste kat malikleri toplantısı nasıl yapılmalı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizdeki tüm binalarda bina temsilci/ yöneticilerinin değiştirilmesi, sonuçta da site yönetim kurulunun değiştirilmesi gündemde. Bina kat malikleri toplantısı nasıl ve ne şekilde yapılmalı? Yapılması için hangi kurumdan izin alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

4 maddede apartman yöneticisi nasıl seçilir?

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi 'apartman yöneticisi nasıl seçilir' konusunu kaleme aldı. İşte 6 soruda site aidatı...

Kooperatif site yönetimi nasıl değiştirilir? 

Kooperatiflerde site yönetiminin ne zaman ve nasıl kurulucağına ilişkin bilgiler Kooperatifler Kanunu ile Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer alıyor. Peki, kooperatif yönetimi nasıl değiştirilir? 

Site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme, yönetim planı ve kanun hükümlerine göre verilen kararlar ile yönetiliyor. Peki, site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Site yönetim şirketi nasıl değiştirilir?

Site yönetimi, tüm sitenin ortak alanlarının bakım, onarım ve tadilat işleri ile ilgileniyor. Site yönetimi bir şirket tarafından gerçekleştirilebilir. Peki, site yönetim şirketi nasıl değiştirilir?

Site yönetim planı değişikliği nasıl yapılır?

Anagayrimenkulün, yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini yönetici ve deneticilerin alacakları ücretleri, yönetime ve paylaşıma ait diğer hususları site yönetim planında yer alıyor. Peki, site yönetim planı değişikliği nasıl yapılır?

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

28 maddede site yönetimleri nasıl borçlanır?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''site yönetimleri nasıl ve niçin borçlanır'' konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

Site yönetimleri aidatları nasıl belirlemeli?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova Emlakkulisi.com okurları için site yönetimlerinin aidatı nasıl belirlemesi gerektiğini anlattı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı..

site sakinleri nasıl memnun edilir Haberi

site sakinleri nasıl memnun edilir

İhtiyaçlar


1.Güvenlik


2.Temizlik


3.Teknik


4.Genel bakım


Beklentiler


5.Muhatap bulmak


6.Güvende olmak


7.Bilgilendirilme 


Konforlar 


8.Karşılanma


9.Uğurlanma

www.konutsitesiyonetimi.com 


7 maddede site yönetimi devir teslimi esasları!