03 / 05 / 2024

Site yöneticisi olmak için neler gerekir

Site yöneticisi olmak için neler gerekir

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu Site yöneticiliği kaç yıl boyunca yapılabilir sorusuna yanıt verdi..

Apartman yöneticisi olmak için gerekli şartlar neler?

Apartman yöneticisi olmak için gerekli şartlar neler? Kimler apartman yönetici olabilir? Apartman yöneticisini kim seçer? İşte tüm merak edilenler...

Diyarbakır'da site sakini ve yöneticisi arasında bıçaklı kavga: 3 ölü 1 yaralı!

Diyarbakır'da bulunan bir sitede yönetici ve site sakini arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada site yöneticisi hayatını kaybetti.

Site yöneticisi ortak alanı istediği gibi kullanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yönetici site içinden biri ama dairesinin etrafını çevirmiş. Geniş geniş alanları kaplamış, üzerini de kapatmış, kimseyi sokmuyor. ‘Kaldır’ diyorlar kaldırmıyor. Bunun gibi işgallerle alanını alabildiğine büyütmüş. Bu durum karşısında ne yapılabilir?' sorusunu cevapladı.

Demet Akalın, sahte site yöneticisinden şikayetçi oldu!

Güzel şarkıcı Demet Akalın, kendisini site yöneticisi olan tanıtan, geç saatlerde defalarca arayan kişiyi Savcılığa şikayet etti.

Sinop'ta site yöneticisinin sağlıkçılar için astığı yazı tepki çekti!

Sinop'ta site girişine asılan 'sağlık çalışanlarının ön asansörleri değil, arka asansörleri kullanmalarını rica ederiz' yazılı uyarı tepkilere yol açtı. Uyarı yazısının asıldığı sitenin yöneticisi Zafer Karagülle, tepkilerden sonra özür diledi.

2 maddede site yöneticisi görevleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site yöneticisi görevleri" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Ahu Tuğba'dan site yöneticisi ile tartışan manevi annesine destek!

Güzel oyuncu Ahu Tuğba, aidat borcunu ödemediği gerekçesiyle tartıştığı sitenin yöneticisi tarafından tehdit edilen manevi annesi Suzan Öktemer'in yardımına koştu...

4 maddede apartman yöneticisi nasıl seçilir?

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi 'apartman yöneticisi nasıl seçilir' konusunu kaleme aldı. İşte 6 soruda site aidatı...

Site yönetimi kime aittir?

Site yöneticisi, toplu yapı temsilciler kuruluna katılan yönetici ve temsilcilerin, yönettikleri ve temsil ettikleri bağımsız bölüm sayısı oranında kullandıkları oylar ile belirleniyor. Peki, site yönetimi kime aittir?

Site yöneticisinin 4 bahanesi!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yöneticilerin bahanesi" konulu yazı yazdı.

Sitelerde yönetici olmak!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitede güvenlik görevlisi olmak!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitede güvenlik görevlisi olmak" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Site yöneticisi nasıl olmalıdır?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisinde olması gereken özellikler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Site yöneticisi olmak için neler gerekir Haberi

Site yöneticisi olmak için neler gerekir

Sitemizde 2008'den buyana geçici yönetim var. Yönetim, tüm sitede ısı pay ölçer kullanılması konusunda karar almış, bize tebliğ etti. Biz, birkaç bağımsız bölüm itiraz ettik. Geçici yönetim de bizi mahkemeye verdi. Mahkemeden talebi, bizlerin dairelerine ısı pay ölçer takılamaz ise diğerlerine de takılamayacağı, bunun tüm bağımsız bölümlerle birlikte yapılması gereği, dolayısı ile bizim dairelere ısı pay ölçer takılması konusunda karar verilmesi isteği idi. Mahkeme talebi reddetti, kararı Yargıtay onadı. Bu halde halen yapabileceğimiz bir çalışma var mıdır? E.G. 


Okuyucumun kısa ama olayın özüne dokunur şekilde anlattığı olayda, okuyucumun ve birlikte davranan diğer komşuların ısı payölçer konusunda yapabileceği herhangi bir girişim yoktur. Zaten girişim derken, girişimde bulunan geçici yönetim olmuş, kendileri pasif davranmış. Mahkeme kararında haklı olarak, böyle bir kararın kat...