29 / 04 / 2024

Siteler Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor

Siteler Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor

Yapımına iki yıl önce başlanan Siteler Mobilya Sarayı’nda sona gelindi. 14 bin metrekarelik bina, mobilya esnafının rekabet gücünü daha da artıracak.

Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğacak!

Altyapı sıkıntıları nedeniyle Türk mobilya sektöründeki değerini kaybeden, Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğmasını sağlayacak formül, Başkent iş dünyasını da heyecanlandırdı.

Ankara Siteler Mobilya Teşhir Yeri projesi açılışa hazır!

Siteler esnafının kalkınmasını sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Mobilya Teşhir Yeri Projesi’, açılışa hazır hale getirildi.

Ankara Siteler mobilya üssü olacak!

Ankara’nın mobilya üretim merkezi Siteler, son yıllarda kötü günler yaşıyor. Marka değerini ciddi şekilde yitiren merkezin taşınması da gündeme gelince, özgün tasarımlarıyla ahşaba hayat verenler, Siteler’i ‘mobilya üssü’ haline getirecek projeler kurgulamaya başladı.

Mobilya AVM Ankara Kasım'da açılacak!

Melih Gökçek'in Siteler esnafına sözünü verdiği ve 3 yıl içinde hayata geçirilen Mobilya AVM, Kasım ayında açılacak.

Siteler Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor!

Yapımına iki yıl önce başlanan Siteler Mobilya Sarayı’nda sona gelindi. 14 bin metrekarelik bina, mobilya esnafının rekabet gücünü daha da artıracak.

ANKAFF 4. Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği’nin (ANSİMOD) düzenlediği “ANKAFF 4’üncü Ankara Mobilya Fuarı”, ATO Congresium’da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılışa Emrullah İşler ve Murat Alparslan, İlhan Erdal, ATO Başkanı Salih Bezci katıldı.

Siteler'in mobilya sektöründe etkisi yüzde 10!

Kuzen Mobilya'nın genç ve çalışkan patronu Halil İbrahim Doğan, "Siteler'in Türkiye mobilya sektörü istihdamındaki payı yaklaşık olarak %10 civarındadır. Tabi bu kayıtlı çalışanlar üzerinde verilen değer'' dedi.

Türkiye'de mobilya sektörü geriliyor!

Türkiye’de, mobilya sektörünün kalbinin attığı Siteler’in, her geçen yıl kan kaybettiğini belirten Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı Ercan Ata açıklamalarda bulundu.

Ankara Siteler'de yapılan Mobilya Sarayı Ekim'de hizmete açılacak!

Siteler'de imalatçılar için yapılmaya başlanan Mobilya Sarayı'nın ekim ayında hizmete açılacak olması mobilyacıları heyecanlandırdı.

Mesut Akgül: Fuarlar, mobilya sektörü için büyük fırsat

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği'nin (ANSİMOD) öncülüğünde, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen fuarı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de ziyaret etti, fuarların önemini vurguladı.

Mobilya üssü Siteler yeniden ayağa kaldırılmalı!

Türkiye'nin mobilya üssü olan Siteler'de kan kaybı sürüyor. Mobilya sektörü temsilcileri, Siteler'in İnegöl ve Kayseri'nin gerisinde kaldığını söyledi. Siteler, bir dönem mobilya dendiğinde Türkiye'de akla gelen ilk isimdi.

Yılka Mobilya'nın binası icradan 6.5 milyon TL'den satışa çıktı!

Yılka Mobilya'nın Ankara Altındağ Siteler Mahallesi'nde yer alan 5 katlı işyeri binası Ankara 22. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkıyor. Binanın toplam değeri 6 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Exclusive Ankara Siteler'de şube açıyor!

Mobilya sektörünün kalbi olan Ankara Siteler’de, sıra dışı ve ergonomik tasarımlarıyla dikkati çeken Ofis Tekin, yeni açacağı Exclusive şubesi ile seçici ve zor beğenen patronların işini kolaylaştıracak.

Siteler Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor Haberi

Siteler Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası'nın (ANKMOB) girişimleri neticesinde 2013 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından Siteler mobilyacı esnafına teşhir yeri olması amacıyla başlanan 14 bin metrekarelik Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor. İnşaatta incelemelerde bulunan ANKMOB Başkanı Hüseyin Taklacı, "Bugün, Mobilya Sarayı'nın son halini inceleme fırsatı bulduk, çalışmaların hızla ilerlediğini gördük. Dilerim ki esnafımız memnun kalır ve burası mobilya almak isteyen vatandaşların uğrak yeri olur" şeklinde konuştu.


"YÜKSEK ARACI BEDELİ YOK"

Mobilya Sarayı'nın, Siteler esnafının rekabet gücünü artıracağını ve pazarlama faaliyetlerine yön vereceğini belirten Taklacı, "Ankaralı vatandaşlarımızın da mobilya alışverişlerini tek bir yerden yapabilmek için uzun zamandır beklediği bir yapı olma özelliği taşıyor. Yenilikçi tasarımların ve kaliteli mobilyaların bir araya gelerek satışa sunulacağı Mobilya Sarayı'nda, vatandaşlar da yüksek aracı bedelleri olmadan mobilya satın...