03 / 05 / 2024

siteler

siteler

Türkiye'nin mobilya üssü olan Siteler'de kan kaybı sürüyor. Mobilya sektörü temsilcileri, Siteler'in İnegöl ve Kayseri'nin gerisinde kaldığını söyledi. Siteler, bir dönem mobilya dendiğinde Türkiye'de akla gelen ilk isimdi.

Site kim tarafından yönetilmeli?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper, bugün ki köşe yazısında sitenin kimin tarafından yönetileceği ile ilgili soruyu cevaplandırdı.Tamer Heper'in bugün ki köşe yazısı;

Cemal Tekin: Siteler Türkiye’nin mobilya üretim üssü!

Türk mobilya sektörünün kalbinin attığı Ankara Siteler'de bir grup genç işadamı, Ankara Siteler Girişimci İşadamları Derneği (ASGİAD) adı altında bir araya gelerek, merkezi eski parlak günlerine döndürecek projeler hazırlıyor.

Mobilyada korsana karşı Siteler markası çatısında toplanılacak!

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı, mobilyada ''korsan'' ürünlerin satışa çıkarılmasını önlemek için ''Siteler'' markası çatısı altında toplanacaklarını, kullanacakları logonun patentini aldıklarını bildirdi

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

Gürpınar'daki kentsel dönüşümde vatandaşlar mağdur edildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Gürpınar Siteler bölgesinde yaşayan sakinler, dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını öne sürdü.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Siteler kooperatif tarafından yönetilebilir mi? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında kooperatif tarafından yönetilen siteleri kaleme aldı. 

Sitelerde 'toplu yapı yönetimi' zorunluluğu!

Bir sitenin tek parsel ya da birden çok parsel üzerinde kurulması yönetimsel olarak büyük öneme sahip. Birden çok parselde kurulan siteler için toplu yapı yönetimi zorunluluğu bulunuyor...

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Siteler için yönetim planı nasıl hazırlanır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Apartman yönetirken, apartman yönetim planının elimizin altında olması gerekiyormuş. Tapuya sordum, ‘yok’ dediler. Biz yönetim planını nereden elde edeceğiz?' sorusunu cevapladı.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde imzalar atılıyor!

Gürpınar Siteler Bölgesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm projesinde iyi niyet protokolünün imzaları Kasım ayında atılmıştı. Bugünden itibaren ise Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi çözüm ofisinde ev sahipleri imzalarını atmaya başladı...

KİPTAŞ Gürpınar Projesiyle 260 konut dönüşecek!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde yıllardır süren kentsel dönüşüm sorunu, Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ A.Ş. arasında sağlanan anlaşma ile çözüme kavuştu.

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Gürpınar Siteler Bölgesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin iyi niyet protokolü imzalandı. Proje 2 yılda tamamlanacak.

siteler Haberi

siteler

Siteler GİAD Başkanı Hayri Bulut, "Bölge yeniliklere ayak uyduramıyor. Rakiplerimiz bizi geçti. Siteler baştan aşağı yenilenmeli, verilen sözler tutulmalı" dedi. 


Siteler markası, son dönemde yaşanan gelişmelerle kan kaybetmeye ve rekabet gücünü kaybetmeye başladı. Mobilya sektörü temsilcileri, İnegöl ve Kayseri'nin atağa geçerek Siteler'i geride bıraktığını belirtirken, "Bir zamanlar İnegöl yoktu, sadece Siteler vardı. Siteler yeniden ayağa kaldırılmalı" dedi. Sektör temsilcileri, Siteler esnafının gelişime açık olmaması ve örgütlenme eksikliğinin de yaşanan gerilemede etkili olduğunu vurguladı. Siteler Genç İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Hayri Bulut, bölgenin kangrene dönüşen sorunlarının üzerinin örtülemeyeceğini söyledi. 


OTOPARK BÜYÜK SORUN 


Mobilyacılar Sitesi'nin özlenen günlerine geri dönmesi için pek çok kişi ve kurumdan söz aldıklarını hatırlatan Bulut, "Bu sözlerin çoğu henüz yerine getirilmedi. Rekabet gücü giderek zayıflayan Siteler'de bir araştırma geliştirme (Ar-Ge)...