05 / 05 / 2024

Sıtkı İlbak kim

Sıtkı İlbak kim

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sıtkı İlbak Bomonti Elektrik'ten istifa etti.

Kiralara yüzde 25 sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur etti! Bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Haziran 2022'de yürürlüğe giren kiralarda yüzde 25 sırını ile kira artış oranlarına sınırlama getirilmesi planlandı. Fakat bu uygulama milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Peki bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Kiracılar dikkat! Alt kata su sızarsa masrafı kim karşılar...

Kiracıların evde meydana gelen sıkıntılardan karşılamak zorunda oldukları bazı masrafları ev sahipleri ile aralarında gerilim yaşamalarına neden olabilmektedir. Buna göre, alt kata su sızması durumunda kiracının herhangi bir sorumluluğu var mıdır? İşte ayrıntılar...

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Koyun tarafından kuruldu.

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

 Bu indirimler kaçmaz! Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu; İşte tam liste 

Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu yayımlandı. Kim Market Marmara Bölgesi mağazalarında geçerli olan indirimli ürünler listesinde yok yok! İşte  Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu ve fiyat listesi...

Faturalardan sıtkı sıyrılanlar dikkat! Muhteşem kampanyayı belediye başkanı duyurdu

Vatandaşlarını enflasyona karşı korumak isteyen devlet yetkililerinden yapılan açıklamalar heyecanla takip ediliyor. Adana'da su faturalarında gelen yüksek tutarlardan dolayı su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanacak.

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Kuzey Kore lideri Kim, inşası süren model şehir Samjiyon'u ziyaret etti!

Çin sınırına yakın büyük bir kalkınma projesi olarak hayata geçirilen Samjiyon'u inceleyen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Samjiyon'un ülkesinin "sağlam iradesini" özetlediğini dile getirdi.

İlbak İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İlbak İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Sıtkı İlbak Yalçın Alpaslan tarafından kuruldu.

Atlantiks2 İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlantiks2 İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Akdere tarafından kuruldu.

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berke Ercan, Egemen Ercan ve Sıtkı Ercan ortaklığında kuruldu.

Sıtkı İlbak kim Haberi

Sıtkı İlbak kim

Bomonti Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sıtkı İlbak, 05 Kasım 2014 Tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiştir.

Sn. Sıtkı İlbak'ın yerine yapılacak ilk Genel Kurul'a kadar görev yapmak üzere seçilecek Yönetim Kurulu Üyesi, ilk Yönetim Kurulu Toplantısında belirlenerek Kamuyu Aydınlatma Platformunda ayrıca...