07 / 05 / 2024

sıtkı kulak açıklamaları

sıtkı kulak açıklamaları

70 yıllık önemli marka Kulak İnşaat A.Ş, Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de 696 daireden oluşan ve özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Kulak Kent projesinin startını verdi.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Aile Bakanlığı çok kısa bir süre önce açıkladı! Çocuklara para ödenecek sınır var, hemen bakın

Aile Bakanlığı tarafından destek ödemelerine ilişkin açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Aile Bakanlığı, çocuklara yönelik yapılacak bir ödemenin daha detaylarını duyurdu fakat kontenjan olduğu için ailelere ellerini çabuk tutmaları uyarısında bulundu.

Asgari ücret ve EYT’de açıklamaların ardı arkası kesilmiyor! AK Partili isim son açıklamayı yaptı

Milyonlarca insan asgari ücret ve EYT ile ilgili son karara odaklanmışken AK Parti hükümetinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’ndan geldi. İşte detaylar…

TMO'dan şok buğday, mısır fiyatı açıklaması! Buğday, mısır fiyatları hangi borsada kaç TL? 25 Ağustos 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, TMO'nun ürün alım stratejisine ve bunun sağlayacağı katkılarla ilgili açıklamalar yaptı. Hangi borsada buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? İşte buğday, mısır ve arpa 25 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Altının sır perdesi aralanıyor! Herkesi heyecanlandıracak açıklamalar şimdi geldi!

Dolar kuru yükselmeye devam ederken altın fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1800 dolar seviyelerinde işlem görürken, altının ne olacağını herkes merak ediyor. analistlerden heyecanlandıran açıklamalar geldi. Altının sır perdesi aralanıyor!

Yabancı mülkiyet sayısı 400 bini aştı!

Yabancı mülkiyet sayısı ile ilgili önemli açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Türkiye genelinde toplam yabancı mülkiyet sayısı 400 bini geçti" diye konuştu.

1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 2022'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili açıklamalar yaptı.

Vergide yeniden yapılandırmada süre 27 Ağustos'a uzatıldı!

Başvurusu bugün sona erecek yeniden yapılandırmada süre uzatıldı. '7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun'dan yararlanmak isteyenler için son süre 27 Ağustos 2018.

sıtkı kulak açıklamaları Haberi

sıtkı kulak açıklamaları


 70 yıllık önemli marka Kulak İnşaat A.Ş., Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de 696 daireden oluşan ve özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Kulak Kent projesinin startını verdi. Evlerde yok yok Aliye  Hızlı gelişimiyle Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir ilçesi, AVM'ler, 5 yıldızlı oteller ve TOKİ'den sonra özel sektör eliyle inşa edilecek ilk ve en büyük konut projesine kapılarını açtı. 70 yıllık Kulak İnşaat, Yüreğir ilçesindeki 120 bin metrekarelik inşaat alanına 18 blok, 696 daireden oluşan modern bir yaşam alanı yükseltmek için kolları sıvadı.


Kulak Kent sitesi ayrıca Adana'daki en büyük özel sektör toplu konut projesi de olacak. Yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş., Adana'nın Yüreğir ilçesinde, 696 daireden...