29 / 04 / 2024

siv yapı 80 milyon dolarlık yatırım

siv yapı 80 milyon dolarlık yatırım

Anadolu'nun nüfus yoğunluğu en yüksek şehirlerinden Sivas'a, Siv Yapı tarafından 80 milyon dolar yatırım değerine sahip projeler inşa edilecek. Bilici Termal ile Türkiye'nin ilk ve tek jeotermal ekolojik tesisini Sivas'a kazandırıyor...

Kuzey Anadolu Fayı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa 24 ildeki yapıların yüzde 80'i yıkılır!

Neotektonik ve deprem uzmanı Prof. Dr. Hamit Haluk Selim, 24 şehrin merkezinden geçen Kuzey Anadolu Fayı Hattı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa yapıların yüzde 80'inin yıkılacağını belirtti. İşte uzman isimin korkutan o açıklaması...

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 80,3 oranında yükseldi

Türkiye’de geçen sene trafiği kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki seneye oranla yüzde 80,3 yükselerek 2 milyon 290 bin 280 oldu. Bu dönemde 31 bin 721 taşıtın ise kaydı silindiği belirtildi. Böylelikle trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı 2 milyon 258 bin 559 artış gösterdi.

Bingöl'de yapı stokunun yüzde 80'i yenilendi!

18 yıl önce Bingöl'de yaşanan deprem sonrasında kentte yapılan çalışmalar sonrasında kent genelinde yapı stoku yüzde 80 oranında yenilendi. 

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Elazığ'da hasar tespit edilen 80 okulda eğitim yapılmayacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada Elazığ Sivrice merkezli deprem sonrası hasar tespiti yapılan 80 okulda eğitim öğretim faaliyeti yapılmayacağını dile getirdi.

Türkiye'de yapıların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, Türkiye'de yapıların yüzde 80’inde yangın güvenliği olmadığını ifade etti. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da satışların yüzde 80’i tamam!

Bu yıl 41. düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 8 – 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018 satışlarının yüzde 80’i tamamlandı.

Adana Yüreğir'deki yapıların yüzde 80'i ruhsatsız!

Adana Kent Konseyi’nin girişimleriyle bir otelde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin son oturumu yapıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'in yüzde 80’i ruhsatsız yapılardan oluştuğunu belirtti.

Adana'ya 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onay verdiği Adana'da çoğu imarsız olan Barbaros ve Bey mahallelerindeki gecekonduların yerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak.

Antalya'da 80 bin yapı yıkılmalı!

İMO Başkanı Deniz Karataş, Antalya genelinde 130 bin yapının 80 bininin ya güçlendirilecek ya da yıkılacak durumda olduğunu söyledi.

Antalya'da 80 bin yapı riskli!

Türkiye Müteahhitler Federasyonu Başkan Vekili Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Antalya genelinde 130 bin yapının 80 binin ya güçlendirilecek ya yıkılacak durumda olduğunu söyledi.

Elta Yapı Burdur'da 80 konutluk proje inşa ediyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Elta Yapı, halka sadece konfor sağlamıyor! Estetik yapısı ile şehrin daha güzel gözükmesine ve değerlenmesine de katkısı büyük...

Ant Yapı Antplato projesinde metrekaresi 4.500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Ant Yapı Antplato projesinde teslimler 24 ya sonra yapılacak. Projedeki ofislerin alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

siv yapı 80 milyon dolarlık yatırım Haberi

siv yapı 80 milyon dolarlık yatırım

Anadolu'nun nüfus yoğunluğu en yüksek şehirlerinden Sivas'a, Siv Yapı tarafından 80 milyon dolar yatırım değerine sahip projeler inşa edilecek. 


Sivas'ın gelişimine ve turizmine katkı sağlamak amacıyla yatırımlarını bu yönde geliştiren Siv Yapı, şehrin en büyük termal tesisi Bilici Termal'i hayata geçiriyor. 80 milyon dolarlık yatırımlarının ilki olan Bilici Termal ile Türkiye'nin ilk ve tek jeotermal ekolojik tesisini Sivas'a kazandırıyor. 


Şehre yeni bir turizm konsepti kazandıran Siv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı M. Akif Bilici; "Anadolu'nun en hızlı gelişen şehirlerinden Sivas'a yatırımlarımızla değer katmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. 40 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz Bilici Termal projemizle şehre birçok ilki kazandıracağız. Bilici Termal ile Anadolu'da inşaat projelerinde bir sembol olacağız ve bu anlamda birçok ilki gerçekleştireceğiz. Bilici Termal projemizin yanı sıra 60 milyon dolarlık...