29 / 04 / 2024

siv yapı termal tesis projesi

siv yapı termal tesis projesi

Anadolu'nun nüfus yoğunluğu en yüksek şehirlerinden Sivas'a, Siv Yapı tarafından 80 milyon dolar yatırım değerine sahip projeler inşa edilecek. Bilici Termal ile Türkiye'nin ilk ve tek jeotermal ekolojik tesisini Sivas'a kazandırıyor...

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Ağrı'da termal otellerin yapılacağı alana köprü inşa edildi!

Ağrı'da fizik tedavi hastanesi ile termal otellerin yapılması planlanan alana ulaşımın sağlanması inşa edilen inşa edilen köprü hizmete açıldı.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Kahramankazan Belediyesi'nden 21.3 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediyesi, Kayı Mahallesi'ndeki termal otel ve arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta yapılacak..

Sakarya'da termal otel için kiralanan alanda izinsiz çalışma davası!

Akyazı'da, 2014 yılında orman köylülerinin içme suyu ve tarımda kullandıkları Bıçkı Deresi suyunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bölgede yapılacak termal otele kiralanması ardından alanda izinsiz çalışma davası açıldı.

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel!

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel yapılıyor. İhalesi tamamlanan turistik termal otelin yerinin hafriyatı alınıyor..

Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı.

Samsun'da 100 milyon liralık termal otel yatırımı!

Samsun Havza'da hayata geçirilecek olan Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin tanıtımı yapıldı.

Termal turizme 40 milyon TL'lik yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı termal turizme yönelik 40 milyon TL’lik yatırım yapılması kararı aldı. Bu karar göre 8 ile yeni termal tesisler, termal su depoları ve turizm merkezleri kurulacak.

siv yapı termal tesis projesi Haberi

siv yapı termal tesis projesi

Anadolu'nun nüfus yoğunluğu en yüksek şehirlerinden Sivas'a, Siv Yapı tarafından 80 milyon dolar yatırım değerine sahip projeler inşa edilecek. 


Sivas'ın gelişimine ve turizmine katkı sağlamak amacıyla yatırımlarını bu yönde geliştiren Siv Yapı, şehrin en büyük termal tesisi Bilici Termal'i hayata geçiriyor. 80 milyon dolarlık yatırımlarının ilki olan Bilici Termal ile Türkiye'nin ilk ve tek jeotermal ekolojik tesisini Sivas'a kazandırıyor. 


Şehre yeni bir turizm konsepti kazandıran Siv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı M. Akif Bilici; "Anadolu'nun en hızlı gelişen şehirlerinden Sivas'a yatırımlarımızla değer katmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. 40 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz Bilici Termal projemizle şehre birçok ilki kazandıracağız. Bilici Termal ile Anadolu'da inşaat projelerinde bir sembol olacağız ve bu anlamda birçok ilki gerçekleştireceğiz. Bilici Termal projemizin yanı sıra 60 milyon dolarlık...