04 / 05 / 2024

sivas belediyesi mesire alanı yapımı

sivas belediyesi mesire alanı yapımı

SİVAS Belediyesi, 30 dönümlük Maliye Ormanı olarak adlandırılan bölgeye, yanı başındaki 35 dönümlük ağaçsız alan da eklenerek yeni bir mesire alanı yapımına başlandı.

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Sivas'a 54 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi tarafından 27 Haziran Öğretmenler Parkı ile yıkılan hastanenin yerleşkesi birleştirilerek inşa edilecek olan millet bahçesi ve kapalı otopark projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sivas Belediyesi 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sivas Belediyesi'nden satılık 3 arsa! 3 milyon 208 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sivas Belediyesi Sivas ili, Uzuntepe, Alibaba ve Kardeşler mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Sivas Belediyesi 4 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Altuntabak, Kardeşler ve Çayboyu mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Sivas Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kardeşler Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 10 milyon 477 bin 440 TL'ye satıyor...

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında desteklerine devam eden Sivas Belediyesi, 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan "tam kapanma" sebebiyle kiracılarından mayıs ayı kiralarını almayacak.

Sivas Kangal Belediyesi'nden 9.1 milyon TL'ye satılık 50 gayrimenkul!

Sivas Kangal Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Kangal ilçesi, Hamal, Gürsel ve Reşadiye mahallelerinde yer alan 50 gayrimenkulü 9 milyon 104 bin 396 TL'ye satıyor...

Sivas Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Sivas Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında 2021 yılında kira ücretlerinde zam yapılmayacağını açıkladı. 

Sivas Esentepe'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Sivas Esentepe sakinlerinin yıllardır beklediği kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Sivas Belediyesi'nden sevindiren haber geldi. Kentsel dönüşüm ilçede 480 konut yenilecek. 

Sivas Belediyesi 2021'de kira ücretlerine zam yapmayacak!

Sivas Belediyesi, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yeri kapanan esnafa ve Sivas Belediyesi'ne ait kiracılara yönelik destek paketlerini açıkladı.

Sivas'ta yeni itfaiye binası 2021'de hizmete açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

sivas belediyesi mesire alanı yapımı Haberi

sivas belediyesi mesire alanı yapımı

SİVAS Belediyesi, yeni bir mesire alanının yapımına başladı. Belediyeden yapılan göre, Maliye ile yapılan protokol neticesinde Sivas Belediyesine geçen 30 dönümlük Maliye Ormanı olarak adlandırılan bölgeye, yanı başındaki 35 dönümlük ağaçsız alan da eklenerek yeni bir mesire alanı yapımına başlandı. Organize Sanayi Bölgesi yolu Kılavuz TOKI karşısında yer alan bölgeye yeni bir mesire alanı oluşturmak için çalışmalarına başlayan Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yıl içerisinde alanı pikniğe açmak için çalışmalarını hızlandırdı. Projesi hazırlanan ve çalışmalarına başlanan mesire alanı, Kılavuz, Huzur, Şeyhşamil ve Ahmet Turan Gazi Mahalleri ile bölge halkı için Paşabahçe'nin alternatifi olacak. 


Haber...