19 / 05 / 2024

Sivas ekolojik Stadyumu

Sivas ekolojik Stadyumu

Yapımı devam eden Türkiye’nin ilk ekolojik stadyumunun çalışmaları hızla devam ediyor. Yapımı devam eden stadyumun yüzde 60’ının bittiğini ve şuanda sadece koltukların ihalesinin kaldığını söyleyen Kılıç, bunun da yakın zamanda sonuçlanacağını söyledi.

Sivasspor Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu 1 yıllığına kiraladı!

Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivasspor'a 1 yıllığına kiralandı. 

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Sivas Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta, eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerinde hayata geçirilen, 'Anadolu'nun en büyük Millet Bahçesi' projesinde sona yaklaşıldı.

Sivas 4 Eylül Stadyumu millet bahçesi oluyor!

Sivasspor'un eski 4 Eylül Stadyumu, yıkımının tamamlanmasının ardından millet bahçesi olarak hizmet verecek...

Sivas Eski 4 Eylül Stadyumu yıkım çalışmaları başladı!

Sivas eski 4 Eylül Stadyumu’nda yıkım çalışmaları başladı.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Sivas'ın yeni stadyumu için toplandılar!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın talimatıyla Sivas'a yapılan yeni stadyum için bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Sivas Valisi Davut Gül, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile stadyumu yapan firmanın yetkilileri katıldı.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona gelindi!

Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona yaklaşıldı. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda yaklaşık 42 stadyum ve spor yapısını tasarlayan Mimar Bahadır Kul, "Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumunu yapıyoruz" dedi.

Sivasspor Yeni 4 Eylül Stadyumu'nun inşaatında son durum!

Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumu olma özelliği taşıyan Yeni 4 Eylül Stadyumu inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Medicana Sivasspor'a ev sahipliği yapacak statta 27 bin 500 taraftar maç izleyebilecek.

Sivas Stadyumu'nun yüzde 60'ı tamamlandı!

Yapımı devam eden Türkiye’nin ilk ekolojik stadyumunun çalışmaları hızla devam ediyor. Yapımı devam eden stadyumun yüzde 60’ının bittiğini ve şuanda sadece koltukların ihalesinin kaldığını söyleyen Kılıç, bunun da yakın zamanda sonuçlanacağını söyledi.

Ergün Turan Sivas'taki ekolojik stadı inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas'ta yapımı devam eden "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı"nı inceledi. Turan 25 bin seyirci kapasiteli stadın inşaatını gezerek yetkililerden bügi aldı.

Sivasspor Stadı bu yıl sonuna kadar tamamlanacak!

TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'nin ilk "ekolojik" stadını inceledi. Turan: " İnşallah bu yıl sonuna kadar Sivas Stadyumu Sivas halkına teslim edilmiş olacak " şeklinde konuştu.

Sivas'ın ekolojik stadyumunun kaba inşaatı tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde Sivas'ta yapımına başlanan 25 bin kapasiteli 'Türkiye'nin ilk ekolojik stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı..

Sivas ekolojik Stadyumu Haberi

Sivas ekolojik Stadyumu



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç gazetemize yaptığı özel açıklamasında, stadyumundaki çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirerek; “Stadyumun inşallah Eylül de biz tamamlanır diye ümit ediyoruz aksilik olmazsa. Seyir zevkinin çok yüksek olacağı ve insanlara büyük zevk vereceği, hiçbir hava muhalefetinde de etkilenilmeyeceği bir stat olacak” dedi.


Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, yapımı devam eden Sivas stadyumu hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Gazetemize spor muhabiri ile birlikte stadyumu yerinde inceleyen Salim Kılıç, stadın seyir zevkinin çok yüksek olacağını söyledi.

Yapımı devam eden stadyumun % 60’ının bittiğini ve şuanda sadece koltukların ihalesinin kaldığını söyleyen Kılıç, bunun da yakın zamanda sonuçlanacağını söyledi.


“ŞU ANDA STADYUM YÜZDE 60 SEVİYESİNDE BİTTİ”


Stadyumun şuanda %60 seviyesinde bittiğini söyleyen Kılıç; “3 yıldır Sivas’ın gündemini...