02 / 05 / 2024

sivas ekolojik stat projesi

sivas ekolojik stat projesi

Türkiye'nin ilk ekolojik stadı yükseliyorç Sivas 'ta geçen yıl temeli atılan 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadının 2015-2016 sezonunda kullanılabilir duruma geleceği bildirildi.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadı Samsun'da yükseliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadının çatı kaplaması gelecek ay yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

Sivas eski stat alanı projesinde rota değişti!

Sivas eski stat alanı projesinde karar değişikliği yaşandı. Projede yaşanan karar değişikliği AK Parti İl Teşkilatının Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyareti sırasında ortaya çıktı.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona gelindi!

Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona yaklaşıldı. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda yaklaşık 42 stadyum ve spor yapısını tasarlayan Mimar Bahadır Kul, "Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumunu yapıyoruz" dedi.

Sivas Stadı'nda son durum ne?

Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Sivas'ta yapımı devam yeni stat inşaatında incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Yılmaz ve Güllüce'ye stat hakkında bilgiler verdi.

TOKİ her ilde stat projesi uygulayacak!

TOKİ, UEFA standartlarına uygun "akıllı ve ekolojik" stadyumlar inşa ediyor. Şu anda 16 ile binlerce kişilik dev statlar inşa eden TOKİ, önümüzdeki yıllarda her ile en az bir stat yapmayı planlanıyor.

Sivas Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sivas'ta yeni stat inşaatının iyi bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Şu anda yüzde 75'i aşmış durumda" dedi.

Ergün Turan Sivas'taki ekolojik stadı inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas'ta yapımı devam eden "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı"nı inceledi. Turan 25 bin seyirci kapasiteli stadın inşaatını gezerek yetkililerden bügi aldı.

Sivas'ın ekolojik stadyumunun kaba inşaatı tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde Sivas'ta yapımına başlanan 25 bin kapasiteli 'Türkiye'nin ilk ekolojik stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı..

Türkiye'nin ilk ekolojik stadının kaba inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı"nın kaba inşaatı tamamlandı.

Sivas göç alan il statüsüne çıkacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2015 yılının büyük projelerin başladığı bir yıl olacağını ve uygulanması planlanan projeler sayesinde Sivas'ın göç veren alan il statüsüne çıkacağını ve Sivas'ın gelişeceğini söyledi.

Ekolojik Sivas Stadı yeni yılda tamamlanacak!

Sivas Stadın'da kuzey cephe çift duvarlı inşa edilecek. İç cephede hava ile ısı yalıtımı sağlayacak alan oluşacak. Kuzeydeki alan, güney cepheye doğru yaptığı sarmal hareket ile doğal hava akışlarına izin verecek.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadının inşaatı devam ediyor!

Türkiye'nin ilk ekolojik stadı yükseliyorç Sivas 'ta geçen yıl temeli atılan 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadının 2015-2016 sezonunda kullanılabilir duruma geleceği bildirildi.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadı yükseliyor!

Sivas'ta geçen yıl temeli atılan 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadının 2015-2016 sezonunda kullanılabilir duruma geleceği bildirildi. Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması işlemine başlanacak.

Samsun'daki ekolojik stadın çatı kaplaması gelecek ay yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

sivas ekolojik stat projesi Haberi

sivas ekolojik stat projesi


Türkiye'nin ilk ekolojik stadı yükseliyor Sivas'ta geçen yıl temeli atılan 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadının 2015-2016 sezonunda kullanılabilir duruma geleceği bildirildi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi. 

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Salim Kılıç, 18 Haziran 2012'de ihalesi yapılan, kendi enerjisinin bir bölümünü üretecek, yağmur ve kar sularını depolayacak, ısıtma sistemli ve 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadının temelinin 25 Mayıs 2013'te atıldığını anımsattı. 

Sivas 4 Eylül Stadı inşaatının iklim koşulları gereği beklenen sürede tamamlanamadığını belirten Kılıç, "İnşaat, iklim elverdiği sürece hızlı bir şekilde devam ediyor fakat resmi süre olarak ekim ayının...