05 / 05 / 2024

sivas Esentepe projeleri

sivas Esentepe projeleri

Sivas Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Esentepe Mahallesi, Kaski Sanayi ve şehrin faizli bölgelerinde kentsel dönüşüm başlatıldı. Belediye Sivas'ın çehresini değiştirmek için adım altı.

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

Sivas Esentepe'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Sivas Esentepe sakinlerinin yıllardır beklediği kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Sivas Belediyesi'nden sevindiren haber geldi. Kentsel dönüşüm ilçede 480 konut yenilecek. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Sivas Merkez 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Sivas Esentepe'ye 475 yeni konut müjdesi!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas 475 konut ihalesi 4 Haziran'da!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Sivas'a 475 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Esentepe'de 475 yeni konut inşa edecek.

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Sivas Esentepe'de riskli alan kararı!

Sivas'ın Merkez İlçesi'ne bağlı iki mahallesindeki 33 alan riskli olarak ilan edildi..

Sivas Şarkışla'ya 253 sosyal konut!

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi. Gül, inşaatı süren 253 adet sosyal konut hakkında bilgi aldı.

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Sivas 15 Temmuz Meydanı'nın temeli atıldı!

Sivas Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında dünyanın sayılı meydanları arasına gireceği 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nın temeli atıldı.

sivas Esentepe projeleri Haberi

sivas Esentepe projeleri

Sivas Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Esentepe Mahallesi. Eski Sanayi. Alibaba ve şehrin farklı bölgelerinde kentsel dönüşüm başlatıldı. Kentsel dönüşüm kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AJtyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen. Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşaviri Adnan Tan'ı makamında ağırlayan Başkan Aydın ve Başkan Yardımcıları Naci Süha. Muaz Uzun ile ilgili birim müdürleri yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi. 


Yapılması planlanan çalışmaları İmar Planı'nı ayrıntılı olarak inceleyen heyet daha sonra dönüşüm planlanan alanları yerinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Esentepe Mahallesi'nde incelemelerde bulunan heyet daha sonra Eski Sanayi ve Aksu Parkı'nı gezme fırsatı buldu. Gezilerde heyete Başkan Yardımcıları Naci Süha ve Muaz Uzun eşlik etti. 



1 KASIMDA DÖNÜŞÜM BAŞLAYACAK 


Belediye Başkanı Sami...