05 / 05 / 2024

sivas eski Numune Hastanesi millet bahçesi projesi

sivas eski Numune Hastanesi millet bahçesi projesi

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, geçtiğimiz günlerde açılan Sivas Millet Bahçesi'nde konuştu. Bilgin, 27 Haziran Parkı ve eski Numune Hastanesinin olduğu alana ikinci millet bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

Sivas'a ikinci millet bahçesi müjdesi!

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, geçtiğimiz günlerde açılan Sivas Millet Bahçesi'nde konuştu. Bilgin, 27 Haziran Parkı ve eski Numune Hastanesinin olduğu alana ikinci millet bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

(TOKİ tarafından eski stadyum yerine inşa edilen Sivas Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle katıldığı törenle açıldı.

Sivas Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta, eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerinde hayata geçirilen, 'Anadolu'nun en büyük Millet Bahçesi' projesinde sona yaklaşıldı.

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi Projesi için yıkımlar başladı!

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi kapsamında eski yarı açık cezaevinin eklenti binalarının yıkımı başladı.

TOKİ'nin hayata geçirdiği 5 bin konutun kurası çekildi!

TOKİ'nin hayata geçirdiği 5 bin konutun kurası çekildi. Kurası çekilen projeler Amasya, Kütahya, Sakarya, Balıkesir, Kayseri, Kırşehir, Malatya, Adana, Sivas, Eskişehir, Hatay, Erzurum ve Kars'ta yer alıyor.

Sivas Eski 4 Eylül Stadyumu yıkım çalışmaları başladı!

Sivas eski 4 Eylül Stadyumu’nda yıkım çalışmaları başladı.

Sivas eski stat alanı projesinde rota değişti!

Sivas eski stat alanı projesinde karar değişikliği yaşandı. Projede yaşanan karar değişikliği AK Parti İl Teşkilatının Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyareti sırasında ortaya çıktı.

Sivas Eski Numune Hastanesi yıkıldı!

Sivas'ta eski Numune Hastanesi yıkıldı. Hastane'nin yıkımı planlandığı gibi gitmedi. Binanın yıkımı olduğundan hızlı gelişti vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Sivas'ta eski sanayi sorununa kentsel dönüşümlü çözüm!

Belediye ve Mülk sahiplerinin karşılıklı itirazları sonucu yıllardır çözüme kavuşturulamayan eski sanayi sorununda sona yaklaşılıyor. Belediye sorunu çözmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığını hakem tayin etti.

sivas eski Numune Hastanesi millet bahçesi projesi Haberi

sivas eski Numune Hastanesi millet bahçesi projesi

Sivas şehir protokolü millet bahçesinde sabah sporu yaptı, fidan dikti. 

Sivas Valisi Salih Ayhan, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve diğer il protokolü millet bahçesinde sabah sporu yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ayhan ve beraberindekiler daha sonra Sivas Millet Bahçesi'ne fidan ekti. 

Vali Ayhan, burada yaptığı konuşmada, Sivas Millet Bahçesi'nin açılışını video konferans yöntemiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiğini belirtti. 

Çok harikulade bir millet bahçesinin şehre kazandırıldığına dikkat çeken Ayhan, "Buranın birçok maddi ve manevi değeri var. Burası yıllarca Sivasspor'un başarıdan başarıya koşturduğu, milletin gönlünde, yüreğinde tezahür ettiği bir yerdi" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla millet bahçesindeki ağaçlandırma çalışmalarını artırdıklarını belirten Ayhan, "Hem ağaçlandırma talimatını yerine...