17 / 05 / 2024

Sivas FETÖ operasyonları

Sivas FETÖ operasyonları

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında aralarında Suşehri Belediyesinde görevli İmar ve Şehircilik Müdürü Y.Ö'nün de bulunduuğu 6 kişi göz altına alındı.

FETÖ'nün 7 oteline el konuldu!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Antalya’da 7 otele el konuldu.

TMSF'ye devredilen şirketler hakkında karar verildi!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen şirketler hakkında karar verildi. Zarar eden 40'a yakın şirket tasfiye edilirken, suça karışmayanlar ise sahibine iade edilecek.

Sincan'da FETÖ sanıklarının yargılanacağı duruşma salonu inşa ediliyor!

TBMM Adalet Komisyonunda görüşülen tasarıdaki, "FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan sanıkların, Sincan'da yapımı devam eden duruşma salonunda yargılanabilmesine yasal altyapı imkanı sağlayan" madde kabul edildi.

FETÖ'nün yurtları Ensar Vakfı’na tahsis edildi!

İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Hasırcılar Erkek Öğrenci Yurdu ve Gürpınar Kız Öğrenci Yurdu FETÖ operasyonları kapsamında içindeki eşyalarla birlikte el konulan yurtlardan ikisiydi. Bu yurtlar Ensar Vakfı’na devredildi.

Ali Erdoğan ve Aysun Erdoğan'ın mal varlığına tedbir kondu!

Uşak'taki FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan Uşak eski Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve eşi Aysun Erdoğan hakkında mahkemeden önemli bir karar çıktı.

Müteahhitleri FETÖ korkusu sardı!

MANİSA Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz, FETÖ operasyonlarında gözaltına alınan ve mal varlığına el koyulan çok sayıda işadamı olması nedeniyle piyasada güvensizlik oluştuğunu, kimsenin çek kabul etmediğini söyledi.

Kayyum atanan şirketlerin malları TMSF'ye!

FETÖ operasyonları kapsamında Kaynak Holding, Koza Grubu ve Boydak Holding gibi onlarca şirkete bundan sonraki süreçte kayyum atanmayacak. OHAL süresince kayyumların yetkileri mahkeme veya hâkim kararıyla TMSF’ye devredilecek.

Aydınlı Grup'tan FETÖ soruşturmasına dair açıklama!

Aydınlı Grup, FETÖ operasyonlarıyla ilgili şirkette yapılan aramalar ve bazı yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Mustafa Şevki Kavurmacı serbest bırakıldı!

FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan işadamları Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Mustafa Şevki Kavurmacı serbest bırakıldı.

Eroğlu Holding'ten FETÖ operasyonuna ilişkin duyuru!

Eroğlu Holding, FETÖ operasyonlarıyla ilgili şirkette yapılan aramalar ve bazı yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Sivas'da satılık fabrika 1 milyon 991 bin TL!

Sivas İli Merkez ilçesinde yer alan fabrikanın toplam bedeli 1 milyon 991 bin lira olarak belirlendi. Fabrika açık artırma usulüyle 24 Aralık 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Sivas'ta satılık 2 adet gayrimenkul: 3 milyon 592 bin liraya!

Sivas Belediye Başkanlığı Sivas merkez Yeni ve Pulur mevkiinde yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 22 Kasım 2013 tarihinde saat 16:00 ve 16:30 'da gerçekleştirilecek...

Sivas'ta satılık gayrimenkul 1 milyon 312 bin TL!

Sivas İli Divriği ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 312 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 9 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Sivas FETÖ operasyonları Haberi

Sivas FETÖ operasyonları

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Sivas'ın Suşehri ilçesinde 6 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro ekipleri, Suşehri Belediyesinde görevli İmar ve Şehircilik Müdürü Y.Ö, veteriner D.A. ile katip A.K, öğretmen H.K. ve esnaf H.A'yı gözaltına aldı.



Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk...